معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران گفت:

اجرای برنامه‌های متفاوت و خلاقانه متناسب از اهداف آموزش و پرورش شهر تهران در نمایشگاه یاریگران زندگی است

تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه مهم‌ترین اقدام در حوزه فرهنگ پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی، ایجاد و تولید محتوای آموزشی، فرهنگی و اجتماعی در فضای حقیقی است، گفت: اجرای برنامه‌های متفاوت و خلاقانه متناسب با سن دانش‌آموزان از اهداف آموزش و پرورش شهر تهران در نمایشگاه یاریگران زندگی است.

کد مطلب: ۱۵۱۳۲۲۹
لینک کوتاه کپی شد
اجرای برنامه‌های متفاوت و خلاقانه متناسب از اهداف آموزش و پرورش شهر تهران در نمایشگاه یاریگران زندگی است

باتوجه به تفویض مسئولیت برگزاری نمایشگاه یاریگران زندگی به شهر تهران، دومین جلسه هماهنگی به منظور استفاده از ظرفیت‌های حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش، جهت ارتقا و توسعه کمی و کیفی در مسیر آگاهی‌بخشی و دانش‌ افزایی فرزندان این مرز و بوم با رویکرد کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی شهر تهران با حضور سید‌احمد موسوی؛ معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران، عین الله طیموری؛ معاون اداره‌کل امور تربیتی وزارت آموزش و پرورش و سایر اعضا برگزار شد.

سید‌احمد موسوی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش پایتخت در این نشست با تأکید براینکه مهم‌ترین اقدام در حوزه فرهنگ پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر، ایجاد و تولید محتوای آموزشی، فرهنگی و اجتماعی در فضای حقیقی و مجازی است، گفت: هر چه سطح فرهنگی و دانش مردم نسبت به آسیب‌های اجتماعی بالاتر باشد، میزان درگیری‌شان با آسیب‌های اجتماعی کمتر می‌شود؛ بنابراین همه حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر در این موضوع دخیل هستند به طوری که  ۲۱ دستگاه فرهنگی کشور در حوزه فرهنگ پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر فعالیت می‌کنند و آموزش و پرورش نیز یکی از اصلی‌ترین دستگاه‌ها محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: مصرف موادمخدر یکی از تهدیدهای جدی در مسیر تعالی جامعه به خصوص برای نسل جوان و آینده‌ساز کشور به شمار می‌رود؛ از این رو هر جامعه‌ای در پی ایجاد ساز و کارهایی است تا از طریق برنامه‌ریزی و اقدامات مدون و منسجم نسبت به مهار این تهدید گام بردارد و برگزاری نمایشگاه یاریگران زندگی یکی از ساز و کارهای نظام تعلیم و تربیت در پیشگیری از اعتیاد در جامعه است.

موسوی خاطرنشان کرد: سال گذشته نخستین نمایشگاه یاریگران زندگی با هدف ارتقای مهارت‌های زندگی با حضور دستگاه‌های دولتی، سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های جهادی با شعار «یاریگر هم باشیم» در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار شد. در این نمایشگاه به دستگاه‌های عضو و مرتبط ستاد همچون وزارتخانه‌های ورزش و جوانان، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش و فدراسیون‌های ورزشی، ارتش، بسیج، پست، سازمان جغرافیایی، فراجا، قوه قضاییه، شهرداری تهران، جمعیت هلال احمر، مجمع خیران، سازمان‌های مردم‌نهاد و دیگر فعالان بخش‌های غیر دولتی و خصوصی و... غرفه‌ای اختصاص داده شد تا محتواهای آموزشی و پیشگیرانه خود را به اطلاع مخاطبان برسانند.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت جهاد تبیین و روایتگری خدمات نظام جمهوری اسلامی در زمینه مبارزه همه جانبه با مواد مخدر و ضرورت استفاده از فرصت های آموزشی و ایجاد نشاط، امید و آگاهی در بین دانش آموزان و دانشجویان؛ نمایشگاه «یاریگران زندگی» برای دومین سال پیاپی هم‌زمان با هفته پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مدارس یعنی ۲۳ تا ۲۹ آبان ماه با مسئولیت آموزش و پرورش شهر تهران برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان نوجوانان مدارس متوسطه اول و دوم، جوانان دانشجو، والدین، معلمان، مربیان، مشاوران مدارس، استادان دانشگاه‌ و گروه‌های مرجع شامل هنرمندان، ورزشکاران به عنوان سفیران زندگی خواهد بود.

موسوی ضمن برشمردن اهداف برگزاری نمایشگاه یاریگران زندگی، گفت: آگاهی بخشی و ارتقای سطح مهارت‌ها با تأکید بر نوجوانان، جوانان و والدین در عرصه پیشگیری از مصرف موادمخدر و روان‌گردان‌ها؛ ایجاد حساسیت در آحاد جامعه به‌منظور ایجاد نفرت عمومی نسبت به مواد، اجتماعی نمودن امر مبارزه با موادمخدر و افزایش سطح مسئولیت‌پذیری آحاد جامعه در پیشگیری از مصرف موادمخدر و روان‌گردان‌ها، تقویت نهادهای دینی و ارزش‌های اخلاقی به‌منظور پیشگیری از مصرف مواد و روایت گری از تلاش‌های و دستاوردهای ایران در امر پیشگیری و مبارزه با موادمخدر از اهداف این نمایشگاه است که در خصوص این اهداف باید محتواهای خلاقانه و اثرگذاری با همت نهادهای مختلف برگزار شود.

این مقام مسئول با تأکید براینکه با تدبیر وزیر آموزش و پرورش، برند یاریگران زندگی ایجاد شده است؛ گفت: در بحث تولید محتوا برای نمایشگاه باید میان اقدامات پیشگیرانه و نوآوری اجتماعی پیوند برقرار شود و تقویت حضور اجتماعی نخبگان و جوانان و استحکام بخشیدن به نقش آفرینی ایشان در دستور کار قرار گیرد؛ چراکه مبارزه با تقاضا برای مصرف مواد مخدر نیازمند برنامه های خلاقانه، اثرگذار و متفاوت است.

 

خبرنگار : عطیه چوپانی عکاس : عطیه چوپانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار