لونی: برگزاری مجازی محافل انس با قرآن کریم و عترت انجام شود
تهران ( پانا ) - محمد حسین لونی، مدیر آموزش و پرورش منطقه چهار، در جلسه ستاد اقامه نماز و شورای قرآن، عترت، برگزاری مجازی محافل انس با قرآن را پیشنهاد کرد.
جلسه ستاد اقامه نماز و شورای قرآن، عترت با حضور محمد حسین لونی، مدیر آموزش و پرورش منطقه چهار، علی گلشن، معاون پرورشی و تربیت بدنی، فرحناز صالحی فرد، کارشناس مسوول قرآن، عترت و نماز و زهره کریمی یزدی، مدیر دارالقرآن حضرت زهرا (سلام الله علیها) در دفتر مدیریت منطقه برگزار شد.
لونی با تبریک فرارسیدن دهه کرامت با تاکید بر اهمیت نقش فعالیت های قرآنی و پرورشی در مدرسه برای نیل به اهداف اعتقادی سند تحول آموزش و پرورش گفت: بستر فضای مجازی که مورد توجه قشر نوجوان و جوان قرار گرفته است، می تواند فرصتی بی نظیر برای انتقال مفاهیم و آموزه های اسلام فراهم کند که در شرایط فعلی شبکه شاد با ایجاد یک روش ارتباطی نوین و رابطه ای تعاملی و شاد میان خانه و مدرسه، توانسته فضایی مناسب برای انتقال آموزههای قرآن، عترت و نماز به دانش آموزان ایجاد کند.
وی افزود: با توجه به شرایط موجود باید برنامه داشته باشیم و کار را پیش ببریم در این میان شبکه شاد نقش مهمی در این امر دارد و پویایی و استمرار فعالیتهای قرآن، عترت و نماز در این شبکه جریان خواهد داشت. این فضا فرصت های مناسبی در اختیار کاربرانش قرار داده که امیدواریم بتوانیم بهترین استفاده را از آن داشته باشم.
گلشن، معاون پرورشی و تربیت بدنی با تقدیر از حمایت ها و دقت نظر مدیریت منطقه، کتاب خاطرات مقام معظم رهبری با عنوان "خون دلی که لعل شد" که به زبان عربی توسط معظم له به رشته تحریر درآمده و به فارسی ترجمه شده است را به لونی اهدا کرد.
در ادامه صالحی فرد گزارش مختصری از مجموع فعالیت های انجام شده در کارشناسی قرآن، عترت و نماز ارائه داد و گفت: برگزاری اختتامیه و تقدیر از مجریان مسابقات دانش آموزی و فرهنگیان در دستور کار قرار دارد.
کریمی، مدیر دارالقرآن حضرت زهرا (سلام الله علیها) بیان کرد: با شرایط جدید بچه ها را نداریم و دائما در حال تولید محتوا هستیم و کانال "به وقت عصر" در پیام رسان ایتا بر اساس مخاطب سنجی در بخش های مختلف با هدف افزایش سواد رسانه ای ایجاد شده است.
مدیر دارالقرآن حضرت زهرا (سلام الله علیها) گفت: برای استمرار و توسعه فعالیت ها، فضاسازی دارالقرآن لازم است و نیاز به حمایت و مساعدت داریم.
لونی با تقدیر از تلاش های همکاران گفت: حضور در فعالیت های قرآنی را توفیق است و موانع و گرفتاری بسیاری وجود دارد اما هنر این است با این شرایط بتوانیم کاری انجام دهیم.
وی تصریح کرد: محافل انس با قرآن فرصتی برای کسب استعدادها و اشاعه فرهنگ قرآن است در اجرای مستمر آن با مدارس شریک شویم و اگر امکان پذیر نبود، برگزاری مجازی محافل انس با قرآن کریم و عترت (ع) حداقل کاری است که می توانیم انجام دهیم.
ارسال دیدگاه