رهبر کره شمالی: برنامه هسته‌ای خود را تقویت می‌کنیم

تهران(پانا) - رهبر کره شمالی ضمن انتقاد شدید از اقدام‌های سه جانبه آمریکا، ژاپن و کره جنوبی، تقویت و ارتقای برنامه هسته‌ای پیونگ یانگ را وعده داد.

کد مطلب: ۱۵۴۱۶۹۰
لینک کوتاه کپی شد
رهبر کره شمالی: برنامه هسته‌ای خود را تقویت می‌کنیم

به گزارش آسوشیتدپرس، طبق گزارش امروز یکشنبه خبرگزاری رسمی کره شمالی، کیم جونگ اون اعلام کرد که افزایش مشارکت امنیتی آمریکا با کره جنوبی و ژاپن تهدیدی جدی برای کره شمالی محسوب می‌شود.

بر اساس این گزارش، رهبر کره شمالی پیشتر هشدارهای مشابهی داده بود، اما آخرین اظهارات او بار دیگر نشان می‌دهد که وی احتمالا به زودی از پیشنهاد دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا برای دیدار با او و احیای دیپلماسی استقبال نخواهد کرد.

کیم در یک سخنرانی به مناسبت هفتاد و هفتمین سالگرد تاسیس ارتش خلق کره گفت: مشارکت امنیتی سه جانبه آمریکا، ژاپن و کره جنوبی که با توطئه ایالات متحده برای تشکیل یک بلوک نظامی منطقه‌ای شبیه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) ایجاد شده، توازن نظامی در شبه جزیره کره را برهم زده و چالشی جدی برای محیط امنیتی پیونگ یانگ ایجاد کرده است.

وی با اشاره به مجموعه‌ای از طرح‌های جدید پیونگ یانگ برای تقویت سریع بازدارندگی کره شمالی، بار دیگر بر سیاست توسعه بیشتر نیروهای هسته‌ای این کشور تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، در سال های اخیر با توجه به وجود بن‌بست دیپلماسی میان کره شمالی با آمریکا و کره جنوبی، کیم بر گسترش و مدرن‌سازی زرادخانه سلاح‌های هسته‌ای خود تمرکز کرده است. در پاسخ، آمریکا و کره جنوبی مانورهای نظامی دوجانبه و آموزش‌های سه جانبه خود را با مشارکت ژاپن گسترش داده‌اند. کره شمالی به این رزمایش‌ها به تندی انتقاد کرده و آنها را تمرینی برای حمله به این کشورش ارزیابی کرده است.

از زمان تحلیف ترامپ در ۲۰ ژانویه (اول بهمن)، وی گفته است که دوباره با کیم تماس خواهد گرفت درحالیکه رئیس جمهوری آمریکا به دیدار خود با کیم در اولین دوره ریاست جمهوری‌اش می‌بالد.

ترامپ روز جمعه در یک نشست خبری مشترک با شیگرو ایشیبا، نخست وزیر ژاپن، گفت: ما با کره شمالی و رهبرش روابط خواهیم داشت. همانطور که می‌دانید با او خیلی خوب کنار آمدم. فکر می‌کنم جنگ را متوقف کردم.

وی در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز که در ۲۳ ژانویه (چهار بهمن) پخش شد، کیم را «یک پسر باهوش» و «نه یک متعصب مذهبی» خواند. ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا دوباره با کیم تماس خواهد گرفت یا خیر، پاسخ داد: بله، این کار را خواهم کرد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار