شمار شهدای غزه به ۴۷ هزار و ۵۸۳ تن رسید
تهران (پانا)- وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز (پنجشنبه) با صدور بیانیهای از افزایش شمار شهدای جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به ۴۷ هزار و ۵۸۳ نفر خبر داد.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته پیکر ۳۱ شهید به بیمارستانهای این باریکه منتقل شدند.
بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که ۲۸ پیکر از زیر آوار خارج شدهاند.
طبق این گزارش، در ۲۴ ساعت گذشته همچنین چهار فلسطینی در نتیجه نقض توافق آتشبس توسط رژیم صهیونیستی زخمی شدهاند.
این وزارتخانه در بیانیه خود همچنین اعلام کرد که از ابتدای جنگ (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) تاکنون ۴۷ هزار و ۵۸۳ فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیده و ۱۱۱ هزار و ۶۳۳نفر نیز مجروح شدهاند.
از سوی دیگر، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: از زمان آغاز آتشبس در نوار غزه ما به بیش از ۱.۲ میلیون نفر کمک غذایی ارائه کردهایم.
در همین رابطه، مدیر دفتر سازمان دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد که طرح توطئهآمیز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای کوچاندن اجباری ساکنان غزه و اشغال این باریکه آشکارا قوانین بینالمللی را نقض کرده و این اقدام یک جنایت اخلاقی به شمار میآید.
وی در ادامه افزود: تداوم حمایت نظامی و تسلیحاتی آمریکا از اسرائیل باعث میشود تا واشنگتن در جنایات سنگین اسرائیل علیه فلسطینیها در غزه شریک باشد.
باشگاه اسرای فلسطینی و کمیته امور اسرا نیز با صدور بیانیهای مشترک اعلام کردند، تا ابتدای فوریه ۲۰۲۵ همچنان بیش از ۱۰ هزار فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی به سر میبرند.
در این بیانیه تاکید شده است، این آمار شامل تمام بازداشت شدگان نوار غزه نمیشود چرا که اطلاعات دقیقی در خصوص آنها وجود ندارد. در میان این اسرا ۱۵ زن وجود دارد که سه نفر از آنها متعلق به نوار غزه بوده و البته هویت دقیق آنان مشخص نیست.
بر اساس این گزارش، همچنان ۳۶۵ کودک زیر ۱۸ سال در زندانهای رژیم اشغالگر وجود دارند و حدود ۳۳۶۹ نفر نیز بدون اتهام مشخصی در بازداشت موقت به سر میبرند.
در ادامه این بیانیه آمده است، ۱۸۰۲ بازداشتی از نوار غزه در زندانهای رژیم صهیونیستی محبوس ماندهاند.
این اظهارات پس از آن بیان شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا سهشنبه شب در دیدار با نخستوزیر رژیم صهیونیستی گفت: «شرایط در غزه بسیار خطرناک است. باید آن را بازسازی کنیم. چیزی جز خرابی و مرگ در غزه وجود ندارد. امیدوارم فلسطینیان بهدنبال بازگشت به غزه نباشند.»
خواست ترامپ برای جابجایی فلسطینیها که در ابزار نگرانی تصنعی او نسبت به آنها نهفته است، درحالی است که کشورهای منطقه و جامعه جهانی هرگونه جابهجایی اجباری آنها را محکوم و با آن مخالفت کردهاند.
در شرایطی که فلسطینیان در حال بازگشت میلیونی به سراسر غزه هستند، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «فلسطینیها در غزه باید به کشورهایی فراتر از اردن و مصر بروند.»
دونالد ترامپ پیشتر نیز خواستار کوچاندن موقت اهالی نوار غزه به کشورهای همسایه از جمله مصر و اردن شده بود. پافشاری رئیسجمهور آمریکا برای کوچاندن ساکنان غزه از این باریکه ادامه دارد؛ اقدامی که بسیاری از مقامات عربی آن را «خطرناک» توصیف کردهاند. این اظهارات تحریکآمیز با محکومیت بینالمللی مواجه شده است.
ارسال دیدگاه