تکمیل پرونده 3 غذای بومی محلی استان بوشهر برای ثبت در فهرست آثار ملی
بوشهر(پانا)_ مسول ثبت آثار استان از تکمیل پرونده ۳ غذای بومی محلی استان بوشهر برای ثبت در فهرست آثار ملی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان بوشهر، سودابه معموری امروز دوشنبه ۲۱ مهر ۹۹ در این باره گفت: «پرونده ۳ غذای بومی محلی قلیه ماهی، پتی چندر و شله گندمی تکمیل و به تایید شورای ثبت استان رسیده است.»
او افزود: قلیه ماهی یکی از غذاهای رایج دربوشهر است که بیشتر در نقاط ساحلی استان پخت می شود و دو غذای پتی چندر و شله گندمی با توجه به وجود مواد اولیه مورد نیاز در اکثر شهرهای این استان طبخ می شود.
مسول ثبت آثار استان به تکمیل مستند نگاری این سه اثر ناملموس فرهنگی اشاره کرد و ادامه داد: کار آماده سازی پرونده این سه غذا با تصویر برداری ، تحقیقات میدانی و جمع آوری اطلاعات از افراد مطلع شروع شد که با طرح در شورای ثبت استان تکمیل و آماده شد.
معموری در پایان یادآور شد: تاکنون۱۰ غذای بومی محلی و ۷۰ اثر ناملموس فرهنگی این استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
ارسال دیدگاه