معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش استان بوشهر برای سال جدید خبر داد:
570نفر در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
بوشهر(پانا)_ معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهرگفت در سال تحصیلی جاری 570 نفر در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند.
به گزارش پانا ، عبدالرضا بندری روز یک شنبه به رسانه ها گفت : با توجه به مجوز جدید برای جذب نیرو برای سال جاری تحصیلی ۵۷۰ نفر در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند.
معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش اضافه کرد: ازاین ۵۷۰ نفر، ۱۶۰نفر بازمانده از استخدام سال قبل و ۴۱۰ نفر براساس مجوز جدید هستند که پس شرکت در آموزن و انجام مصاحبه در آموزش و پرورش استان استخدام می شوند.
وی آماری هم به تفکیک رشته های تحصیلی بیان نمود و اعلام کرد:در دوره ابتدایی ۲۶۶ نفر، متوسطه اول و دوم ۱۳۴ نفر، پرورشی و مشاوره ۷۱ نفر،تربیت بدنی ۳۳ نفر، استثنایی ۱۶ نفر وفنی حرفه ای و کاردانش ۵۰ نفر نیروی آموزشی جدید جذب خواهند شد.
بندری ادامه داد: بجز دوره ابتدایی که جذب آموزگار براساس نیاز مناطق تعریف شده نه براساس تعداد، در سایر رشته ها در مجموع ۹۱ نفر خانم و ۳۰۴ نفر آقا استخدام می گردند.
وی مقایسه ای هم بین مناطق و شهرستان های استان داشت و افزود: برپایه مجوز استخدامی امسال شهرستان عسلویه با ۵۵ نفر بیشترین و خارک و کاکی هرکدام جداگانه با ۱۶ نفر دارای کمترین تعداد استخدام می باشند.
معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش سپس با بیان مشکلات روزهای نخست شیوع ویروس کرونا و چگونگی روند تحصیلی دانش آموزان در مقاطع تحصیلی مختلف، به ابتکار آموزش و پرورش استان در راه اندازی شبکه تلویزیونی اینترنتی شتاب و الگوگیری سایر استانها از استان بوشهر پرداخت و گفت:در ابتدا آموزش و پرورش استان با کمک معلمان در اقدامی ابتکاری شبکه شتاب را راهاندازی و روند آموزشی ۲۳۷ هزار و ۹۳۸ دانشآموز پیگیری نمود و در عمل مانع از تعطیلی کلاسهای درس این استان شد.
وی افزود: ازمجموع۲هزارو ۴۸۰مدرسه مقاطع مختلف تحصیلی استان، برای بیش از ۹۹ درصد مدارس استان پیام رسان نصب گردید،به این ترتیب استان بوشهر؛ پیشگام در گام اول شبکه اجتماعی دانش آموزی شد.
این مقام مسئول با تاکید گفت:در مدت فعالیت شبکه شتاب که تا ۲۵ اسفند ادامه یافت،حدود سه هزار و ۴۵۰ کلیپ محتوای آموزشی از سوی بهترین معلمان در شبکه شتاب تولید و پس از آن این مطالب به صورت آف لاین در آپارات بارگذاری و دانشآموزان در هر وقتی که نیاز داشتند از محتوای آموزشی آن استفاده میکردند.
بندری در مورد نتایج حاصل از فعالیت شبکه شتاب گفت: غیراز مقاطع تحصیلی مختلف آموزش و پرورش،نهضت سوادآموزی و دانشگاه فرهنگیان استان نیز از استودیو اختصاصی شبکه شتاب که با حمایت ۵۰۰ میلیون ریالی علیمراد کرمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در معاونت پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش استان ایجاد گردید بهره آموزشی بردند و الگویی برای دیگر نقاط کشور شدند.
وی با بیان اینکه در استان بوشهر از این شبکه استقبال خوبی شده، تصریح کرد:بر اساس آمار استخراج شده از سامانه سناد، بوشهر در بین پنج استان برتر در اجرای شبکه شاد قرار دارد.
معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش افزود: البته ۲۱۰۰ دانش آموز بوشهری در ۴۰۹ مدرسه ابتدایی از نعمت دسترسی به اینترنت جهت بهره مندی از شبکه شاد محروم بودند که با هماهنگی اداره کل ارتباطات و فناوری استان مودم های سیار سیم کارت دار که دارای دو سال اینترنت رایگان هستند، در اختیار این مدارس قرار گرفت.
وی ادامه داد: در مناطقی از استان از جمله دو بخش تنگ ارم و بوشکان هم بطور کلی اینترنت وجود نداشت اما با همراهی معلمان از عقب افتادگی تحصیلی دانش آموزی به دلیل نداشتن اینترنت، جلوگیری به عمل آمد.
بندری تصریح کرد:علاوه بر آن۷۰۰ دانش آموز در ۱۶۵ مدرسه دشتستان به اینترنت دسترسی نداشتند که از این تعداد حدود ۶۵۰ نفر در مقطع ابتدایی چند پایه با توزیع درسنامه توسط راهبران آموزشی و برای ۵۰ دانش آموز دیگر در مقطع متوسطه اول با تجهیز مدارس آنها به اینترنت،تلاش شد تا از تعطیلی آموزش آنان جلوگیری گردد.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی ادامه داد: ۵۰ دانش آموز باقی مانده در مقطع متوسطه اول تحصیل می کنند که در روستاهایشان دسترسی به اینترنت وجود ندارد اما در مدارس آنها به اینترنت مجهز شده است.
وی در پایان بیان داشت:۷۱ هزار دانشآموز در مدرسههای روستایی استان بوشهر مشغول به تحصیل هستند که از این شمار ۲۱هزار دانشآموز معادل ۳۰ درصد دسترسی به اینترنت ندارند.
ارسال دیدگاه