تاثیر عصاره دانه قهوه بر کاهش التهاب
تهران (پانا) - محققان دریافتند عصاره دانه قهوه می تواند به کاهش التهاب ناشی از چربی در سلولها و بهبود جذب گلوکز و حساسیت انسولین کمک کند.
بهگزارش مهر، زمانیکه دانه قهوه فراوری شده و بو داده میشود، پوسته و غلاف آن برداشته شده و بدون استفاده میماند.
محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا دریافتهاند ترکیبات فنولیک مقابلهکننده با التهاب نظیر اسید پروتوکاتوئیک و اسید گالیک، در غلاف و پوسته قهوه وجود دارند که به تسکین بیماریهای مزمن کمک میکنند.
«الویرا گنزالز»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره میگوید: «فایده این عصاره بدست آمده از دانه قهوه بهدلیل وجود ترکیب آن است. مشخص شده که این ترکیبات غیرسمی بوده و این فنولیکها دارای قابلیت آنتی اکسایشی بسیار بالایی هستند.»
محققان مشاهده کردند زمانیکه سلولهای چربی موشها در معرض عصارههای بدست آمده از پوسته دانه قهوه قرار گرفت، ترکیبات فنولیک موجب کاهش التهاب ناشی از چربی در سلولها و بهبود جذب گلوکز و حساسیت انسولین شد.
محققان امیدوارند این ترکیبات بیواکتیو بتواند راهبردی برای پیشگیری از بیماری مزمن مرتبط با چاقی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی باشد.
ارسال دیدگاه