رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت‌وگو با پانا تاکید کرد؛

لزوم وجود یک بازرس بهداشت محیط‌کار به ازای هر ۳۰۰ مکان توزیع و عرضه مواد غذایی

تهران (پانا) - رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت به ازای هر 300 مکان تهیه، توزیع، فروش و عرضه مواد غذایی، باید یک بازرس محیط‌کار وزارت بهداشت وجود داشته باشد.

کد مطلب: ۱۴۸۱۰۵۴
لینک کوتاه کپی شد
لزوم وجود یک بازرس بهداشت محیط‌کار به ازای هر ۳۰۰ مکان توزیع و عرضه مواد غذایی

جعفر جندقی در گفت‌وگو با پانا با بیان اینکه استانداردهایی برای استقرار بازرسان محیط‌کار در مراکز جامع خدمات سلامت وجود دارد، گفت: «به ازای هر ۳۰۰ مکان تهیه، توزیع، فروش و عرضه مواد غذایی، باید یک بازرس محیط‌کار وزارت بهداشت وجود داشته باشد.»

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اینکه اگر استانداردهای موجود نقض شود و بازرس کم باشد، اظهار کرد: «در این شرایط باید اقدام به جذب بازرس کنیم؛ خوشبختانه اکنون استاندارها رعایت می‌شود، اما شاید در مواقعی این تعداد کم و زیاد شود.»

وی با خاطرنشان کردن این موضوع که علاوه بر حضور بازرسان محیط کار، سعی بر این است تا خود کنترلی و خوداظهاری نیز از سوی اماکن اعلام شود، بیان کرد: «مشاوران آزاد، دفاتر خدمات سلامت و افراد حائز شرایط می‌تواند در رابطه با مباحث سلامت محیط‌کار، خود اظهاری را آموزش دهند، این موضوع به ما بسیار کمک می‌کند تا علاوه بر بازرسان وزارت بهداشت، از ظرفیت‌های مردمی نیز بهره ببریم و میزان رعایت بهداشت نیز بیشتر شود.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار