مدیر دبستان حضرت معصومه (س) در شهرستان اشتهارد:

آموزش معنویت در آموزشگاه حضرت معصومه برقرار بود

کرج - (پانا) مدیریت آموزشگاه حضرت معصومه (س) گفت: در ماه مبارک رمضان، آموزشگاه حضرت معصومه (س) در شهرستان اشتهارد برنامه‌های متنوعی را در راستای تقویت معنویت و آموزش احکام دینی برای دانش‌آموزان تدارک دیده‌ بود.

کد مطلب: ۱۵۵۶۸۱۸
لینک کوتاه کپی شد
آموزش معنویت در آموزشگاه حضرت معصومه برقرار بود

الهه امیدی درگفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «یکی از مهم‌ترین برنامه‌های  این آموزشگاه در ماه رمضان برگزاری محافل انس با قرآن کریم در کلاس‌ها و نمازخانه مدرسه بود این محافل با مشارکت معلمان و کادر اداری فرصتی را برای دانش‌آموزان فراهم کرد تا با کلام وحی مأنوس شده و از برکات آن بهرمند شوند.» 

وی افزود: «نماز جماعت نیز با حضور پرشور دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان پایه سوم، در این آموزشگاه برگزار می‌شد، این برنامه بهانه‌ای شده است تا دانش‌آموزان باشکوه بیشتری نماز را اقامه کنند.» 

مدیر آموزشگاه حضرت معصومه (س) با اشاره به اهمیت آشنایی دانش‌آموزان با حرمت ماه مبارک رمضان اظهار داشت: «با توجه به اینکه برخی از دانش‌آموزان ممکن بود به دلیل ضعف جسمانی قادر به روزه‌ داری نباشند تلاش ما بر این است که با حضور در کلاس‌های درس و صحبت با دانش‌آموزان در مورد خداشناسی، خودشناسی و انسان‌شناسی، آن‌ها را با اهمیت این ماه پربرکت آشنا کنیم.» 

وی در ادامه بیان کرد: «تأکید ما بر این بود که دانش‌آموزان در صورت عدم توانایی روزه‌داری حرمت این ماه را حفظ کرده و در صورت نیاز به خوردن و آشامیدن، این کار را به صورت پنهانی انجام دهند.» 

امیدی با اشاره به تجهیز تمامی کلاس‌های این آموزشگاه به پروژکتور عنوان کرد: « پخش فیلم‌های آموزشی احکام روزه و نماز را برای دانش‌آموزان پایه سوم داشتیم و پس از پخش این فیلم‌ها مسابقه‌ای بین دانش‌آموزان برگزار کردیم تا آموخته‌های خود را به نمایش بگذارند که دانش‌آموزان برتر نیز مورد تشویق قرار گرفتند.» 

مدیر آموزشگاه حضرت معصومه (س) با اشاره به اهمیت تشویق دانش‌آموزان روزه‌ اولی بیان کرد: «اسامی دانش‌آموزانی که روزه گرفتند به صورت روزانه در کانال مدرسه منتشر می‌کردیم که این اقدام باعث تشویق سایر دانش‌آموزان به روزه‌داری شد.» 

وی در پایان گفت:«علاوه بر برنامه‌های ذکر شده، آموزش شعرخوانی با موضوع ماه رمضان، برگزاری مسابقات در زمینه گرفتن وضوی صحیح و حفظ جزء سی قرآن کریم و اهدای بسته‌های معیشتی به دانش‌آموزان نیازمند و یتیم از دیگر برنامه‌های این آموزشگاه در ماه مبارک رمضان بود.»

خبرنگار : دانش‌آموز: سیده سارا بهرامی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار