امام جمعه شهرستان فردیس:

دفاع از فلسطین وظیفه دینی و انسانی ما است

کرج (پانا) - امام جمعه شهرستان فردیس گفت:حماسه حضور مردم ایران و سایر کشورهای اسلامی در حمایت از فلسطین، پیام روشنی به دشمنان اسلام دارد،امت اسلامی هرگز در برابر ظلم و ستم کوتاه نخواهد آمد.

کد مطلب: ۱۵۵۶۱۳۷
لینک کوتاه کپی شد
دفاع از فلسطین وظیفه دینی و انسانی ما است

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر اهمیت جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کشتار هزاران انسان بی‌گناه، اظهار داشت: امیرالمؤمنین علی (ع) در نهج‌البلاغه می‌فرماید اگر خلخالی از پای یک زن یهودی به ظلم برداشته شود، سزاوار است که انسان از غصه جان دهد. امروز در فلسطین، نه یک زن، بلکه هزاران زن و کودک بی‌گناه قربانی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی شده‌اند. آیا می‌توان در برابر این ظلم سکوت کرد.

امام جمعه فردیس با اشاره به راهپیمایی گسترده روز قدس، آن را نشانه بیداری و بصیرت ملت‌های مسلمان دانست و گفت: حماسه حضور مردم ایران و سایر کشورهای اسلامی در حمایت از فلسطین، پیام روشنی به دشمنان اسلام دارد،امت اسلامی هرگز در برابر ظلم و ستم کوتاه نخواهد آمد.

وی با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی تنها زبان قدرت را می‌فهمد، افزود: رژیم اشغالگر قدس به دنبال عادی‌سازی روابط با کشورهای اسلامی است تا چهره جنایتکار خود را تطهیر کند، اما ملت‌های مسلمان هرگز این نیرنگ‌ها را نمی‌پذیرند. امروز مقاومت فلسطین و محور مقاومت در منطقه، معادلات دشمنان را به هم زده و هیمنه پوشالی صهیونیست‌ها را فرو ریخته است.

حسینی همچنین بر نقش کشورهای اسلامی در حمایت عملی از فلسطین تأکید کرد و گفت: متأسفانه برخی حکام عرب، به جای حمایت از ملت مظلوم فلسطین، در مسیر عادی‌سازی روابط با رژیم غاصب اسرائیل قدم برمی‌دارند. این خیانت به آرمان‌های امت اسلامی است و بی‌شک، تاریخ و ملت‌های مسلمان این خیانت را فراموش نخواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه آمریکا و هم‌پیمانانش از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند، تصریح کرد: رژیم کودک‌کش اسرائیل با حمایت‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا، به جنایت‌های خود ادامه می‌دهد. این در حالی است که وجدان‌های بیدار در سراسر جهان به پا خواسته‌اند و فریاد مظلومیت فلسطین را به گوش جهانیان می‌رسانند.

حسینی در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های جبهه مقاومت در سال‌های اخیر، خاطرنشان کرد: امروز مقاومت اسلامی در فلسطین، لبنان، یمن، عراق و سوریه، معادلات منطقه را تغییر داده است. رژیم صهیونیستی که روزی خیال از نیل تا فرات را در سر می‌پروراند، اکنون در لاک دفاعی فرو رفته و از ترس پاسخ‌های کوبنده مقاومت، به پناهگاه‌ها پناه می‌برد.

وی تأکید کرد: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، رژیم صهیونیستی رفتنی است و به فضل الهی، جهان روزی را خواهد دید که قدس شریف از لوث وجود اشغالگران صهیونیست پاک شود.

حسینی در پایان سخنان خود، از همه مردم ایران به‌ویژه مردم شهرستان فردیس به‌خاطر حضور باشکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس تقدیر کرد و افزود: این حضور پرشور، لبخند رضایت امام عصر (عج) و رهبر معظم انقلاب را به همراه دارد و نشان می‌دهد که ملت ایران همچنان در مسیر حق و مقاومت استوار است.

خبرنگار : دانش‌آموز: پانیذ مرتضایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار