کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز:
تغذیه مناسب برای دانشآموزان اهمیت بسیاری دارد
کرج (پانا) - کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در مورد اصول تغذیهای دانشآموزان گفت: تغذیه مناسب برای دانشآموزان اهمیت بسیاری دارد و ۲ اصل تنوع و تعادل در میانوعدههای دانشآموزان باید اولویت قرار گیرد.
فاطمه یعقوبلو، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز در مورد اصول تغذیهای دانشآموزان در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «تغذیه مناسب برای دانشآموزان، اهمیت بسیاری دارد و۲ اصل تنوع و تعادل در میانوعدههای دانشآموزان باید اولویت قرار گیرد. نیاز به انرژی، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی در دانشآموزان وجود دارد؛ زیرا برخی از دانشآموزان دچار کمبود این موارد هستند.»
وی افزود: «ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، بینایی و رشد مغزی در دانشآموزان باید به صورت روزانه مصرف شود. مواد حاوی این ویتامین شامل شیر، زرده تخم مرغ و پیشسازهای ویتامین A در سبزیجاتی که برگ سبز و زرد دارند و همچنین در میوههای زردرنگ هم وجود دارد.»
یعقوبلو اضافه کرد: «ویتامین D نیز از طریق نور خورشید جذب پوست میشود. آلودگی هوا و پوشش بدن با لباس ممکن است مانع جذب این ویتامین شود. مکملهای ویتامین D بر اساس دستورالعملهای کشوری هر ۲ ماه یک بار، یک عدد قرص ویتامین ۵۰D هزار واحدی برای دانشآموزان توصیه میشود.»
وی گفت: «ویتامین B از طریق مصرف غلات و کربوهیدارتها، ویتامین C در میوهها، آهن از طریق گوشت، حبوبات و کلسیم از طریق لبنیات جذب میشود.»
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز خاطرنشان کرد: «توصیه میشود از تمام گروههای غذایی اعم از نان و غلات، سبزیجات و میوهها، شیر و فرآوردههای لبنی، گوشت و تخم مرغ، حبوبات و مغز دانهها به صورت روزانه در برنامه غذایی دانشآموزان استفاده شود.»
دانشآموزخبرنگار: امیررضا خروطی
ارسال دیدگاه