رئیس کل گمرک: گوشتهای دپو شده فاسد نمیشوند
تهران (پانا) - رئیس کل گمرک ایران با بیان اینکه کانتینرهای گوشت دپوشده در گمرکهای کشور، یخچالدار هستند، میگوید هماکنون ۶۰۰ تا ۷۰۰ کانتینر گوشت در گمرکهای کشور موجود است و این امر کاملا طبیعی است.
به گزارش مهر، مهدی میراشرفی در خصوص گوشتهای دپوشده در گمرکهای کشور، گفت: طی ۱۱ ماه سال جاری، کاهش وارداتی در ۲۵ قلم کالای اساسی نداشتیم و حتی شاهد افزایش یک میلیون تنی واردات این کالاها نیز بودهایم.
رئیس کل گمرک ایران افزود: همچنین در این مدت ۱۳۷ هزار تن گوشت گرم و منجمد وارد کشور شده است که هم اکنون ۶۰۰ تا ۷۰۰ کانتینر گوشت در گمرکهای کشور موجود است و این امر کاملا طبیعی است.
وی ادامه داد: قبل از تحریمها، میانگین زمانی که طول میکشید کالا از کشتی تخلیه و در گمرک اظهار شود ۲۰ روز بود اما هم اکنون به ۴۰ روز افزایش یافته است.
میراشرفی گفت: افزایش زمان، به دلیل تاخیر در انتقال ارز و ارسال اسناد خرید است که این مشکل را هم در بندرعباس و هم در گمرک بندر امام خمینی داریم.
وی تصریح کرد: البته با توجه به اینکه کانتینرهای حامل گوشت، یخچالدار هستند امکان فاسد شدن این اقلام وجود ندارد.
رئیس کل گمرک ایران همچنین با اشاره به دپو شدن ۱۰ کانتینر گوشت از شهریور و مهر در گمرک، گغت: به دلیل اینکه صاحب کالا نتوانسته مجوزهای خرید را بگیرد، حدود ۶ ماه است که ۱۰ کانتینر گوشت در گمرک مانده است اما به دلیل یخچالدار بودن کانتینرها، امکان فاسد شدن گوشتها وجود ندارد.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه گفت: ۹۹ درصد گوشتهای وارداتی از مسیر سبز گمرکی وارد میشوند و مستقیم به درب خروج گمرک میروند و تنها مجوزی که گمرک میگیرد مجوز دامپزشکی است. بنابراین فرایند کار برای این اقلام در کمترین زمان ممکن انجام میشود.
ارسال دیدگاه