بررسی لوایح مبارزه با سایتهای قمار و شرطبندی آنلاین در دولت
تهران (پانا) - عضو کمیسیون مصادیق مجرمانه وزارتخانهها و مراجع ذیربط در حوزه مبارزه با سایتهای قمار و شرطبندی لوایحی را به منظور مبارزه با سایتهای قمار و شرطبندی آنلاین به دولت ارسال کردند.
به گزارش پژوهشکده پولی و بانکی، رمضانعلی سبحانیفر درباره آخرین وضعیت پیگیریهای ایجاد قانون برای مبارزه با سایتهای فعال در حوزه شرطبندی آنلاین گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و پلیس نیروی انتظامی با هماهنگی یکدیگر لوایحی را به منظور مبارزه با سایتهای قمار و شرطبندی به دولت برای انجام فرآیند بررسی و تصویب ارائه کرده است و انتظار میرود با توجه به اهمیت مسئله در آیندهای نزدیک در صورت تصویب لوایح مذکور، مجلس شورای اسلامی نسبت به لوایح ایجاد شده برای جلوگیری از فعالیت سایتهای قمار آنلاین ارائه نظر خود را بیان کند تا بعد از آن لوایح برای تبدیل به قانون وارد صحن مجلس شود.
عضو کارگروه مصادیق مجرمانه با اشاره به هدرفت سرمایه کاربران در سایتهای قمار آنلاین، اظهار داشت: سایتهای شرطبندی و قمار آنلاین از پدیدههای فضای مجازی است که با وجود حرام بودن و ممنوعیت استفاده و ایجاد در کشور، در چند سال اخیر رشد بسیار زیادی داشته است و گردانندگان این سایتها با انجام کلاهبرداریهای متنوع و برداشت پولهای واریزی کاربران باعث شدهاند تا سرمایه مردم هدر برود و از کشور خارج شود که ضروری است به این بحث رسیدگی شود.
رییس کمیسیون ارتباطات مجلس ادامه داد: مبارزه با سایتهای قمار و شرطبندی در فضای مجازی قابل انجام است اما برای حل ریشهای موضوع باید قوانینی مخصوص، جزئی و شفاف تهیه شود که در دستور کار نهادهای قانونی است.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با بیان این که ایجاد سامانه کاشف امیدوارکننده است، گفت: ایجاد و شروع فعالیت سامانه کاشف توسط دادستانی کل کشور و بانک مرکزی به منظور رصد و شناسایی سایتهای قمارو شرطبندی در فضای مجازی حرکت امیدوارکنندهای است وبرای مبارزه با این سایتها باید به صورت جدی توسط مراجع قانونی پیگیری انجام شود.
سبحانی فر افزود: مجلس تا به امروز درباره کلیات سایتهای قمار و شرطبندی آنلاین از مسئولان ذیربط پیگیریهایی داشته است و توانسته تا حساسیتهای لازم را در این حوزه به مسئولان یادآوری کند.
وی تاکید کرد: اعتقاد دارم بانک مرکزی باید در خط مقدم مبارزه با سایتهای قمار و شرطبندی آنلاین به عنوان یکی از پدیدههای سیاه فضای مجازی با کمک دادستانی کل کشور فعالیت داشته باشد تا این سایتها علاوه بر فیلترشدن به هیچ وجه قابل دسترسی نباشد؛ همچنین پلیس فتا با جدیت باید مطالبه حق مردم را پیگیری کند و نسبت به دستگیری گردانندگان این سایتها در داخل و خارج از کشور اقدام کند.
ارسال دیدگاه