۱۲۰ همت پروژه عمرانی در وزارت راه به بهره‌برداری می‌رسد

تهران (پانا) - وزیر راه و شهرسازی گفت ۱۲۰ همت پروژه عمرانی در ایام الله دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد که برخی از این طرح ها مربوط به ده ها سال گذشته بوده که در دولت چهاردهم شاهد افتتاح آنها هستیم.

کد مطلب: ۱۵۳۹۸۳۴
لینک کوتاه کپی شد
۱۲۰ همت پروژه عمرانی در وزارت راه به بهره‌برداری می‌رسد

 در پی سفر روز سه شنبه عبدالرضا گلپایگانی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران به استان قزوین و در حاشیه مراسم افتتاح همزمان ۱۶ طرح ساماندهی و توانمندسازی محدوده های بافت فرسوده شرکت ملی بازآفرینی، فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی در پیامی که به صورت ویدئو کنفرانس پخش شد، اظهار کرد: در دهه مبارک فجر و در سه حوزه مسکن، حمل و نقل و هواشناسی طرح های قابل افتتاح داریم که تنها در بخش مسکن، ۲۱ هزار واحد مسکن شهری و بیش از ۶۰ هزار واحد مسکونی به بهره برداری می رسند.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه مسکن و شهرسازی به جز واحدهای مسکونی، طرح های نیز در حوزه مدرسه سازی و مراکز محله هایی که در شرکت بازآفرینی انجام می شود را در برخی استان ها مورد بهره برداری قرار خواهیم داد.

وی اضافه کرد: در حوزه مسکن نگاه وزارتخانه ساخت کالبدی مسکن نیست بلکه توجه به کیفیت فضاهای شهری و نیازهای محله ای، محیط زیست و اراضی کشاورزی می باشد که موارد یاد شده از مهمترین مباحث و موضوعات ما محسوب می شود.

به گفته وی، افتتاح عملیات روکش آسفالت شهری و روستایی، بهره برداری از ۱۳ مجتمع های خدماتی رفاهی و پروژه های گسترده ای نیز در حوزه سرمایه گذاری بخش خصوصی در ایام الله دهه مبارک فجر را خواهیم داشت.

صادق مالواجرد اضافه کرد: در حوزه حمل و نقل نیز طرح های آزادراهی با مشارکت بخش خصوصی و رفع نقاط پرحادثه و پرخطر را داشتیم که انجام آنها در اولویت کاری این وزارتخانه قرار دارد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه به منظور پیش بینی های دقیق هواشناسی، طرح های قابل افتتاح در این حوزه نیز خواهیم داشت، افزود: برای تمامی پروژه های قابل افتتاح در ایام الله ده مبارک فجر زحمات زیادی کشیده شده و با پیگیری و تلاش های انجام شده در دولت چهاردهم شاهد بهره برداری از آنها هستیم.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار