رویداد بزرگ بانک و بیمه از ۷ تا ۹ اسفند در مرکز همایش‌های رایزن برگزار خواهد شد

تهران (پانا) - رویداد بزرگ بانک و بیمه، فینشورتک از ۷ تا ۹ اسفند در مرکز همایش‌های رایزن برگزار خواهد شد.

کد مطلب: ۱۵۳۹۱۶۲
لینک کوتاه کپی شد
رویداد بزرگ بانک و بیمه از 7 تا 9 اسفند در مرکز همایش‌های رایزن برگزار خواهد شد

نشست خبری و تخصصی رویداد بانک و بیمه فینشورتک امروز در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.در این نشست مطرح شد که با رشد سریع فناوری‌های نوین، فین‌تک به عنوان نیروی محرک اصلی در تحول نظام بانکی و بیمه‌ای شناخته می‌شود و در این میان ابزارهایی مانند بانکداری باز، پرداخت‌های دیجیتال و بیمه‌گری هوشمند با تغییر روش‌های سنتی، استانداردهای جدیدی در کارآیی،‌شفافیت و تجربه کاربری ایجاد کرده‌اند.

رویداد فینشورتک بستری فراهم می‌کند تا فعالان این حوزه به بررسی روندهای جهانی و ظرفیت‌های توسعه در ایران بپردازند. این همایش به سه محور کلیدی می‌پردازد. نخست تحولات فین‌تک در بانکداری و نقش فناوری‌هایی نظیر بانکداری باز، تحلیل داده‌های کلان و خدمات پرداخت دیجیتال در‌ کارآمدترکردن فرایندها مورد توجه قرار می‌گیرد.

فین‌تک در بیمه و اینشورتک با معرفی فناوری‌هایی مانند بیمه‌نامه‌های مبتنی بر مصرف و هوش مصنوعی،‌آینده صنعت بیمه را از زاویه‌ای نوین ترسیم خواهد کرد.چشم‌انداز بازارهای و روندهای جهانی با تمرکز بر تحلیل تجربیات کشورهای پیشرو و استفاده از فناوری‌های نوظهور نظیر بلاک چین و هوش مصنوعی در خدمات مالی،‌مسیر آینده را برای نظام مالی روشن می‌کند.

در این نشست مطرح شد که این رویداد به دنبال ایجاد پلی میان توانمندی‌های بومی و استانداردهای جهانی است تا آینده‌ای دیجیتال و کارآمد برای نظام مالی ایران شکل گیرد.

این همایش سه روزه با حضور کارشناسان مالی، کارشناسان حوزه فین‌تک، کارشناسان اقتصاد، مسئولان دولتی و علاقه‌مندان این حوزه برگزار می‌شود. این رویداد در تاریخ ۷، ۸ و ۹ اسفندماه در سالن همایش‌های رایزن برگزار خواهد شد.

14

در این نشست موسی رضایی میرقاید‌ مدیرعامل یک شرکت بیمه‌ای اظهار کرد: در بخش بیمه ثالث و بدنه خودرو، پرداخت خسارت به صورت آنلاین شده است.وقتی برآورد خسارت انجام می‌شود یک فاصله ۴۸ ساعته تا پرداخت توسط سیستم بانکی وجود دارد‌ و ما به دنبال آن هستیم پس از ارسال خسارت قبل از رسیدن فرد به تعمیرگاه، خسارت پرداخت شود.

وی افزود:‌ نوسان‌های قیمت به دلیل تغییرات قیمت قطعات خودرو و هزینه‌های درمانی از مشکلات پیش‌روی بیمه‌ها و بانک‌ها در مسیر هوشمندسازی است.

رضایی‌میرقائد نیروی انسانی متخصص در حوزه فناوری را برای آینده صنعت بانک و بیمه ضروری اعلام کرد و افزود:  برخی افرادی که در حوزه فناوری قصد مهاجرت داشتند در بیمه البرز جذب شدند تا بتوان هوشمند سازی را انجام داد.فرآیندی که ما در مسیر هوشمندسازی آغاز کردیم میزان تخلفات و تقلبات را کاهش داده است و نسبت پرداخت خسارت نیز حدود ۱۵ درصد کاهش یافته است.

تحول در صنعت بیمه و بانک از تفکر مدیران آغاز می‌شود

سادینا آبایی، رئیس کمیسیون فناوری اتاق بازرگانی ایران نیز در این نشست تصریح کرد: این رویداد همسو با تحول دیجیتال است.بانک‌ها و بیمه‌ها به دنبال تحول دیجیتال هستند اما این تحول از تفکر مدیران آغاز می‌شود.گاهی در اظهارات مدیران از هوش مصنوعی صحبت می‌شود و حتی اتوماسیون اداری را هوش مصنوعی می‌نامند.این امیدواری وجود دارد که این رویدادها به مفهوم‌سازی درست فناوری و هوش مصنوعی کمک کند.

صادق الحسینی، کارشناس اقتصادی نیز در ادامه این نشست گفت: این رویداد از ۷ تا ۹ اسفند برگزار می‌شود.نقش فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در صنعت بانک و بیمه در این رویداد مورد بررسی قرار می‌گیرد.در آینده اپلیکیشن‌هایی تولید می‌شود که می‌تواند ارتباط میان بانک و بیمه را برقرار کند.

بلاک‌چین‌ها انحصار خلق پول را که قبلا دراختیار بانک‌ها بود را شکسته‌اند

حامد سیدقربانی، کارشناس مسائل اقتصادی نیز در این نشست گفت: رویداد بانک و بیمه با محوریت فناوری با هدف تشریح تحولاتی که در پیش‌روی این صنایع قرار دارد، برگزار می‌شود.اکنون در مقطعی تاریخی قرار داریم و در حوزه فناوری‌های مالی، بلاک‌چین‌ها انحصار خلق پول را که قبل در انحصار بانک‌ها بود را شکسته‌اند.فین‌تک‌ها پر سود شده‌اند.نسل جدید یا همان نسل زد، خدمات بانکی را بدون مراجعه به بانک می‌خواهد و آینده صنعت مالی و بیمه‌ها با تحولاتی شگرف در آینده مواجه خواهند شد بنابراین اگر بانک‌ها و بیمه‌ها خود را با این تحولات تطبیق ندهند، موفق نمی‌شوند که سهمی از بازار کسب کنند.

در ادامه این نشست، فتحعلی مدیر عامل بانک قرض‌الحسنه ایران گفت: این بانک رتبه هشتم را در سیستم بانکی به خود اختصاص داده و نرخ هزینه تمام‌شده پول در این بانک پایین است که مزیت رقابتی ما محسوب می‌شود.از حیث شاخص‌های احتیاطی بانک مرکزی و تاب ‌آوری ما نیز مناسب ارزیابی شده است.

وی افزود: در حوزه پرداخت تسهیلات نیز کار بنگاه‌داری نمی‌کنیم و شرکت‌هایی نیز که احداث می‌کنیم در قالب خلق ارزش ما است در این راستا، ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات از سوی بانک پرداخت شده است.

فتحعلی خاطرنشان کرد: در سیستم بانک ما با استفاده از هوش مصنوعی نرخ مطالبات بانکی زیر نرم جهانی است. از سال آینده وارد حوزه ارز نیز خواهیم شد و تفاوت ما با بانک‌های تجاری این است که ما تسهیلات تجاری ارائه نمی‌دهیم.

هوش مصنوعی بهره‌وری را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهد

فتحعلی گفت: ارزش بازار فناوری در ۲۰۲۲ حدود ۱۴۰ میلیارد  دلار بوده و هوش مصنوعی ابزاری قدرتمند در همه حوزه‌ها و بخش‌های اقتصادی‌ است و بهره‌وری را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهد.تحلیل داده‌ها با هوش مصنوعی با ضریب خطای ۷۰ درصد پایین‌تر انجام می‌شود.

وی افزود: ما یک بانک مردمی هستیم که تمام منابع ما مردمی است و البته تسهیلات تکلیفی نیز داریم.

فتحلعلی خاطرنشان کرد:‌۴ ریسک در سیستم بانکی وجود دارد که شامل ریسک نقدینگی، فناوری، اعتباری و بازار است که هوش مصنوعی با الگوریتم‌هایی میزان این ریسک‌ها را کاهش می‌دهد.

فتحعلی با بیان اینکه بسیاری از فرآیندها و عملیات بانکی در سیستم بانکی ما آنلاین شده است، تصریح کرد:‌تغییر پارادایم در بازار کار صنعت بانک و بیمه زمینه‌ساز تحولات آتی در این بخش‌های مهم اقتصادی خواهد بود.

مدیر عامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران گفت:  با استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌ها، خدمات بانکی به پلتفرم‌ها هدایت خواهد شد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار