در گفتوگوی پانا با عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف مطرح شد:
تولید محتواهای آموزش دیجیتال در دسترس آموزش و پرورش قرار گیرد
تهران (پانا) - عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف اظهار کرد: آگاهی و دسترسی به سواد دیجیتال در سنین پائین بسیار بالاتر از گذشته است و ظرفیت بسیار مناسبی برای آموزش در دوره آموزش دبستان و متوسطه برای دانشآموزان فراهم است. این فرصت باید توسط بخشهای آموزشی غنیمت شمرده شده و تولید محتواهای لازم به این منظور در دسترس نظامهای آموزشی قرار گیرد.
علی فتوت احمدی در گفتوگو با خبرنگار پانا تصریح کرد: « به منظور افزایش سواد دیجیتال باید محتواهای لازم در این زمینه تولید شود.این تولید محتوا میتواند در قالب دروس، انیمیشن، بازی و سرگرمی و غیره باشد و به دانشآموزان نشان دهد که فناوری و دنیای دیجیتال تا چه میزان امکانات مختلف را در اختیار آنها قرار میدهد و چه کارکردهایی در بخش خدمات میتواند به همراه داشته باشد.»
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: «گزارشها نشان میدهد که میزان آگاهی و توانایی در سواد دیجیتال از سن ۵۰ سالگی به بعد کمتر است و در موارد بسیاری دانشآموزان به والدین خود آموزش میدهند که به طور مثال ابزارهای دیجیتال چه کارکردهایی دارند و چه امکانات فراوانی دارند که میتوان برای زندگی سهلتر از آنها استفاده کرد.»
اقدامات مهم آموزش و پرورش برای افزایش سواد و آگاهی دیجیتال
عضو هیات مدیره سندیکای مخابرات ایران بیان کرد: «در آموزش و پرورش نیز این اتفاق در حال انجام است که سواد و آگاهی دیجیتالی افزایش یابد. دانشآموزان و جوانترها قابلیت بالایی برای آموزش و یادگیری دارند و از این ابزارها بهتر نیز استفاده میکنند.»
دنیا به سمت ارایه خدمات و حتی آموزش از راه دور حرکت کرده است
فتوت احمدی گفت: «جوانترها هوشمندی دارند و در آینده کاربر ابزارهای نوین خواهند بود. دنیا نیز به این سمت حرکت کرده است که بسیاری از خدمات و کارها را بتوان با استفاده از راه دور و اینترنت انجام داد. طبیعی است که آگاهی جامعه از پیر و جوان به این کارکردها زندگی را برای آنها سهلتر میکند و ارایه بسیاری از خدمات را در بخشهای خصوصی و دولتی آسانتر و گستردهتر خواهد کرد.»
وی ادامه داد:« در این میان حتی آموزشهایی که در سطوح دانشگاهی در حال انجام است نیز این امکان را پیدا کرده که از شهری به شهری یا کشوری قابل انجام باشد. در این میان دسترسی به سواد دیجتیال بسیاری از امور را تسهیل میکند و این موضوعی مهم است که باید توسط نهادهای تصمیمگیر و سیاستگذار مورد توجه قرار گیرد.»
ارسال دیدگاه