در مراسم آغاز به کار نمایشگاه صنعت ساعت مطرح شد:

تولید صنعتی فراسرزمینی به عنوان یکی از الگوهای نوین تولید مورد توجه قرار گرفته است

ششمین نمایشگاه تخصصی صنعت انواع ساعت و ملزومات وابسته آغاز شد

تهران (پانا) - ششمین نمایشگاه تخصصی صنعت انواع ساعت و ملزومات وابسته از امروز۲۹ آبان در محل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب آغاز به کار کرد و تا 2 آذر ۱۴۰۳ ادامه دارد.نمایشگاهی که در آن به موضوع تولید فراسرزمینی صنعتی به عنوان یکی از الگوهای تولید تاکید شد.

کد مطلب: ۱۵۱۹۱۴۹
لینک کوتاه کپی شد
تولید صنعتی فراسرزمینی به عنوان یکی از الگوهای نوین تولید مورد توجه قرار گرفته است

عباس تقدسی‌نژاد، مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه گفت: این دومین سال است که این نمایشگاه در شهر آفتاب برگزار می‌شود.ایران تولیدکننده ساعت نیست اما برگزاری این نمایشگاه می‌تواند موجب رفع اختلاف‌نظرهایی شود که در میان فعالان این صنعت وجود دارد و به بهبود فضای کسب و کار در این صنعت کمک کند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب عنوان کرد: در این نمایشگاه انواع تولیدات در برندهای مختلف حضور دارند.برند فروشی و گران‌فروشی نباید ملاک این صنعت باشد و باید سبد گسترده‌ای از محصولات مطابق با توان اقتصادی افراد مختلف از طبقات مختلف عرضه شود.

نمایشگاه ساعت فضای مناسبی برای همکاری و تجارت فعالان این صنعت 

تقدسی‌نژاد عنوان کرد: این امیدواری وجود دارد که در طول برگزاری نمایشگاه فضای مناسبی برای فعالیت و تجارت فعالان این صنعت وجود داشته باشد و در سال‌های آینده نمایشگاهی باشکوه‌تر و گسترده‌تر برگزار شود.

احسان امامی،  مجری برگزاری این نمایشگاه در این مراسم گفت : اکنون پنج دوره این نمایشگاه برگزار شده و نمایشگاه ششم با رویه‌ای جدید در این صنعت برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه شاهد حضور برندهایی‌ هستیم که مالکان ایرانی دارند و تولیدات خود را در سایر کشورها انجام می‌دهند و برنامه‌هایی برای صادرات این تولیدات از ایران دارند.

وی از همراهی بخش‌های دولتی و مجموعه شهر آفتاب در برگزاری این نمایشگاه قدردانی کرد و افزود: این نمایشگاه فرصتی مناسب برای علاقه‌مندان این صنعت است.

احسان امامی‌فرد،‌مجری ششمین دوره برگزاری نمایشگاه صنعت ساعت و ملزومات وابسته که از امروز ۲۹ آبان در محل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب آغاز به کار کرده است در حاشیه افتتاح این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه تاکنون زیر نظر اتحادیه ساعت‌فروشان تهران برگزار می‌شده اما در این دوره با همت انجمن صنفی تعمیرکاران و فروشندگان ساعت تهران و با مجوز مستقیم از وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شده است.

حضور ۴۰ شرکت و ۱۴۰ برند در نمایشگاه ساعت

وی افزود:‌ ۴۰ و ۱۴۰ برند در نمایشگاه ساعت حضور دارند. تولیدکنندگان صاحب برند ایرانی ساعت در کشورهای دیگر در حال تولید هستند و بخشی از تولیدات آنها به عنوان کالای صادراتی ایرانی در نمایشگاه‌های پیش‌رو در سایر کشورهاعرضه خواهد شد.

گردش بالای دلاری صنعت ساعت و ملزومات وابسته

امامی‌فرد به گردش بالای دلاری صنعت ساعت و ملزومات وابسته اشاره کرد و افزود:‌ به دلیل برخی پیچیدگی‌های اداری در پروسه واردات ساعت مشکلاتی برای فعالان و تجار این صنعت وجود دارد و بخشی از ساعت‌ها نیز به صورت غیرمجاز به کشور وارد می‌شود که البته به معنای قاچاق آن نیست بلکه به این معنا است که واردکنندگانی که نماینده رسمی یک برند نیستند به واردات آن اقدام می‌کنند و ورود ساعت‌های برند خارج از بحث نمایندگی موضوعی است که به عنوان چالش‌های مطرح باید به آن پرداخته شود.

وی تعرفه واردات ساعت را پائین ارزیابی کردو افزود: به‌صرفه‌تر آن است که واردات ساعت از طریق گمرک انجام شود تا قاچاق اما ساعت‌هایی نیز وجود دارد که به دلیل نوع موتور آنها صرفه زیادی برای واردات گمرکی ندارد و دیده می‌شود که گاهی به صورت قاچاق وارد می‌شود.

مجری برگزاری ششمین نمایشگاه ساعت با بیان اینکه این نمایشگاه به صورت بی‌توبی برگزار می‌شود و شاید چندان برای مردم عادی مفید نباشد،‌گفت:‌یکی از اهداف برگزاری نمایشگاه این است که تجار و واردکنندگان و مصرف‌کنندگانی که توزیع کننده یا فعال این صنعت هستند از نزدیک با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و فرصتی برای صادرات و عرضه آن بخش از تولیدات ایرانی که در سایر کشورها در حال تولید است به سایر کشورها و نمایشگاه‌ها فراهم شود.

فرصت حضور برندهای ساعت با مالکان ایرانی

وی افزود:‌ برخی برندهای ساعت مالکان ایرانی دارند که تولیدات خود را در چین، هنگ هنگ و کره تولید می‌کنند و آن را با نام تولید ایرانی در سایر کشورها عرضه می‌کنند. ترکیه نیز چند سالی است از این شیوه تولید صادراتی استفاده می‌کند که در نمایشگاه‌های داخلی ما نیز تحت عنوان ساعت ترک عرضه می‌شود.این شیوه از تولید برای تولیدات ایرانی نیز قابل انجام و صادرات است که در حال تجربه آن هستیم و می‌توان بازار مناسبی در کشورهای منطقه یا سایر کشورها برای آن ایجاد کرد.

حضورنمایندگانی از ۹ کشور خارجی

وی خاطرنشان کرد:‌ نمایندگانی از ۹ کشور خارجی نیز در نمایشگاه ساعت حضور دارند و باید از همکاری وزارت صمت در برگزاری این نمایشگاه تشکر ویژه شود.

کوشش‌تبار، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور نیز در مراسم آغاز به کار این نمایشگاه خاطرنشان کرد: بی‌شک صنعت ساعت صنعتی لوکس و پیچیده اما ضروری است که بر تکنولوژی بالا و دانش‌بنیان استوار است.ایرانیان ید طولانی در تجارت و بازرگانی این صنعت دارند بنابراین به جای ششمین نمایشگاه باید شصتمین نمایشگاه برگزار شده باشد.

تولید فراسرزمینی در صنعت ساعت نیز مصداق دارد

وی عنوان کرد: در حوزه جهادکشاورزی تعبیری مانند کشت فراسرزمینی وجود دارد که در صنعت ساعت نیز مصداق دارد.ما در زنجیره ارزش این صنعت جای داریم و محصولاتی فراسرزمینی تولید و تبلیغات و بازاریابی آن از ایران را انجام و موجب توسعه زنجیره صنعت ساعت می‌شوند.

وی با بیان اینکه در ماده ۴۸ قانون بهبود کسب و کار ایجاد ارزش در زنجیره‌ها و حلقه‌های تولید و فعالیت‌های اقتصادی تاکید جدی شده است، خاطرنشان کرد: ایرانیان در هر عرصه اقتصادی که حضور داشتند مسیر قدرت را خیلی خوب طی کرده‌اند.اقتصاد درون‌زا می‌تواند در جای جای حلقه‌های تولید رد پای خود را نشان دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور خاطرنشان کرد: به دلیل مزیت‌های رقابتی در دانش و منابع انسانی و مواد اولیه بخش عمده نیازهای ساعت دیواری در داخل تولید می‌شود.۱۵۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و چند پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد که می‌تواند در خدمت صنعت دنیا باشد.

کوشش‌تبار بیان کرد: آموزش از جمله موضوعاتی است که باید در دانشگاه‌ها و سایر مراحل آموزش به آن توجه شود.موتور ساعت‌های دیواری را تنها چند کشور محدود تولید می‌کنند.ما اکنون در حلقه برندسازی، صادرات و بازاریابی این صنعت حضور داریم و باید در عرصه ارتباطات بین‌الملل فعال باشیم.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار