در گفت‌وگوی پانا با یک کارشناس صنعتی مطرح شد:

ضرورت کشف استعداد دانش‌آموزان در بخش‌های صنعتی و تکنسینی

تهران (پانا) – یک کارشناس صنعتی با تاکید بر ضرورت کشف استعداد دانش‌آموزان در بخش‌های صنعتی، تکنسینی، اجرایی و فنی، عنوان کرد: پس از کشف علاقه باید فرصت آموزش نیز فراهم شود و بهترین فرصت برای این کشف، دوران آموزش ابتدایی و متوسطه و استفاده از ظرفیت آموزش در وزارت آموزش و پرورش است.

کد مطلب: ۱۵۱۴۳۴۳
لینک کوتاه کپی شد
ضرورت کشف استعداد دانش‌آموزان در بخش‌های صنعتی و تکنسینی

مهدی باقرپور در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد:‌ ابزارآلات صنعتی یکی از جمله وسایلی است که در هنرستان‌ها به ویژه هنرستان‌های فنی برای انجام آموزش‌های تخصصی مورد نیاز است و تجهیز هنرستان‌ها به این ابزارهای صنعتی نقش مهمی در بهبود آموزش‌های ارایه شده در این مراکز دارد.

انجام مکاتبات لازم در زمینه ضرورت آموزش‌های لازم در زمینه ابزار

رئیس اتحادیه صنف ابزارآلات صنعتی افزود:‌ پس از سال ۱۴۰۱ و تغییر و تحولاتی که در اتحادیه به وجود آمد، نامه‌هایی به سازمان‌های فنی و حرفه‌ای و آموزشی ارایه شد که بر این موضوع تصریح داشت که شناخت ابزارآلات و به ویژه فناوری‌های نوین به وجود آمده در آن برای سطوح ابتدایی آموزش به شدت مورد نیاز است.

بلوغ صنعت نیازمند ارایه آموزش‌های فنی و تخصصی است

باقرپور تاکید کرد:‌ آموزش و شناخت ابزار و کاربردهای آن باید از سطوح ابتدایی آموزشی به دانش‌آموزان، ارایه شود و پس از آن به سطوح بالاتر و دانشگاه‌های تخصصی مرتبط با آن برسد. تا زمانی که توسعه علم انجام نشود و فناوری اطلاع‌رسانی نشده و آموزش‌ها وارد مرحله اجرایی نشود نمی‌توان این انتظار را داشت که بلوغ در صنعت حاصل شود.

اقتصاد دانش‌آموزان

وی ادامه داد: شناخت ابزار موجب می‌شود تا کیفیت انجام امور فنی و اجرایی افزایش یابد. بین دوتکنسینی که یک کار فنی را انجام می‌دهند آن تکنسینی که به ابزار آشناست کار خود را بهتر انجام می‌دهد.چون ابزارها نقش مهمی در فرآیندهای اجرا دارند.

این کارشناس صنعتی با تاکید بر ضرورت کشف استعداد دانش‌آموزان در امور اجرایی و فنی، عنوان کرد: پس از کشف علاقه فرصت آموزش نیز فراهم می‌شود و بهترین فرصت برای این کشف دوران آموزش ابتدایی و متوسطه و استفاده از ظرفیت آموزش در وزارت آموزش و پرورش است.

فقدان زنجیره اتصال میان صنعت و آموزش / نمایشگاه‌ها فرصتی برای اتصال حلقه‌های صنعتی و آموزشی

وی افزود: به دلیل فقدان زنجیره اتصال میان صنعت و آموزش این کشف استعداد در حال حاضر ضعیف است. نمایشگاه‌ها، فرصتی هستند تا بتوانند ضمن ارایه اهمیت ابزار در بهبود وضعیت صنعتی کشور این امکان را نیز فراهم کنند که حلقه‌های صنعتی و آموزشی به هم متصل شوند و ارتباط لازم با بخش‌های آموزشی از ابتدایی و دبیرستان تا دانشگاه را برقرار کرد.

باقرپور خاطرنشان کرد:‌ این امیدواری وجود دارد که قدم‌های اتحادیه‌ در این مسیر منجر به همراهی سایر حوزه‌ها نیز شود و با توجه به تخصص‌های کسب‌شده از نظر دانش و سرمایه، پشتیبانی‌های بهتری از بخش‌های صنعتی انجام شود.

علم شناخت ابزار را به دانش‌آموزان ارایه دهیم

وی تاکید کرد:‌ باید علم شناخت ابزار را در مراحل رشد و آموزش دانش‌آموزان به آنها ارایه داد.انتقال این دانش به کاربردهای بهتر از ابزار هم در امور شخصی و هم در امور فنی و اجرایی به ویژه برای آن دسته از دانش‌آموزانی که در آینده، مشاغل تکنسینی و اجرایی را برای خود انتخاب می‌کنند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کشف استعدادهای شغلی با شناخت بهتر با دانش فنی

رئیس اتحادیه صنف ابزارالات صنعتی اظهار کرد:‌ ارتباط با ابزار می‌تواند فرصتی برای دانش‌آموزان فراهم کند که در کشف استعداد شغلی و مسیر شغلی آنها نیز موثر باشد.‌

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار