قائممقام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران:
عرضه مرغ با قیمت مصوب از سوی اصناف
مرغ به اندازه کافی در بازار موجود است
تهران (پانا) - قائممقام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران به تامین مرغ به اندازه کافی در سطح شهر اشاره کرد و گفت هر کیلو مرغ در میادین میوه و ترهبار به قیمت ۷۵ هزار تومان به دست مصرفکننده میرسد اما در صورت مشاهده تخلف، برخوردهای لازم با واحد متخلف صورت خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا؛ سیدعلی بابایی درباره قیمت مرغ در میادین گفت: در میدان عمدهفروشی بهمن، قیمت مرغ برای واحدهای صنفی کیلویی ۷۳ هزار تومان بوده که باید با قیمت ۷۸ هزار تومان عرضه شود اما در میادین میوه و ترهبار هر کیلو مرغ با نرخ ۷۵ هزار تومان به دست مصرفکنندگان میرسد.
وی درباره علت تشکیل صف مرغ در میادین توضیح داد: در روزهای اخیر به علت نزدیکی به ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و نذورات مردم، تقاضای خرید مرغ زیاد شده است. در حقیقت میتوان گفت که عطش بازار باعث به وجود آمدن صفهای طولانی شده اما مدت زمان ایستان در صف کمتر از ۱۰ دقیقه است.
قائممقام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اضافه کرد: برخی از افراد چندین بار برای خرید مرغ اقدام میکنند و صف ایجاد میشود. برخی نیز در قالب هیاتها مراجعه کرده و تعداد بالا مرغ میخواهند. این افراد همین که مرغ تحویل میگیرند، جلوی درب خروجی با قیمتهای بالاتر فروخته و سود میکنند.
وی افزود: مشکلی در تامین مرغ نداریم. مرغ به اندازه کافی وجود دارد و حتی گاهی با مازاد مرغ در میادین نیز مواجه میشویم. در بسیاری از موارد، مرغ تامین شده ولی مشتری نبوده و مجبور شدیم مرغهای مازاد در میادین را منجمد کنیم.
بابایی با بیان اینکه در شرایط طبیعی روزانه تهران به ۱۴۰۰ تا ۱۶۰۰ تُن مرغ نیاز دارد، گفت: در ایام خاص مانند ماه مبارک رمضان، تاسوعا و عاشورا، مصرف مقداری بالا میرود. البته در برخی ایام نیز مصرف کاهش مییابد. بنابراین نیازمندیها کمی متغیر است ولی مدیریت میشود.
به گفته وی در سامانه میدان بهمن متوسط روزانه ۳۲۰ تُن و در کل تهران بالاتر از ۱۲۰۰ تن مرغ توزیع میشود.
قائممقام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: همچنین در حدود ۱۵ فروشگاه زنجیرهای مانند سپه، رفاه، اتکا و شهروند مرغ به اندازه کافی تامین شده و با قیمت مصوب هر کیلو ۷۵ هزار تومان عرضه میشود. همچنین در کنار آن کمبودهای ۱۶ شهرستان استان تهران را نیز از میدان بهمن تامین کردیم.
وی افزود: اتحادیه گوشت گوسفندی و گاوی نیز مرغفروشیهای فعال دارند که مرغ آنها نیز تامین و تحویل شده است. اتحادیه سوپرمارکتها و پروتئینی نیز مرغ مورد نیاز خود را از میدان بهمن خریداری میکنند. همه این توزیعها در سامانه ستکاوا (سامانه تامین و توزیع محصولات و فرآوردههای کشاورزی) انجام و بر این سامانه به صورت آنلاین نظارت میشود.
بابایی در ادامه تشریح کرد: مرغ با قیمت مصوب به اصناف تحویل داده میشود و آنها نیز باید با قیمت مصوب عرضه کنند. بازرسهایی در سطح شهر وجود دارند و رصدهایی انجام میشود و در صورت مشاهده تخلف، برخوردهای لازم با واحد متخلف صورت میگیرد.
وی در پاسخ به اینکه آیا برای تامین مرغ هیاتها و نذورات تدابیری ویژهای اتخاذ شده است، گفت: اغلب در این ایام هماهنگی خاصی را با امور مساجد و اداره کل تبلیغات اسلامی داریم مبنی بر اینکه قسمتی از مایحتاج مورد نیاز هیاتها مانند برنج، شکر، گوشت و مرغ را به صورت متمرکز در اختیار آنها قرار دهیم. در حقیقت در این ایام هیاتها میتوانند با نامه امور مساجد و یا مراجعه مستقیم به اداره تبلیغات اسلامی اقلام مورد نیاز خود را تحویل بگیرند. هماهنگیهایی نیز بین فرمانداری، جهاد کشاورزی، امور مساجد و اداره کل تبلیغات اسلامی انجام شده است. مقادیری مورد نیاز هیاتها نیز از سنوات قبل برآورد شده و هیاتها میتوانند با مراجعه مستقیم یا به وسیله مباشرین از سردخانهها اقلام مورد نیاز خود را دریافت کنند.
ارسال دیدگاه