انتقال تولید سبزی و صیفی به فضای گلخانه
تهران (پانا) - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان از انتقال تولید سبزی و صیفی به فضای گلخانه، برای سازگاری با شرایط کمآبی خبرداد.
به گزارش ایانا، اکبر طیبی از تامین ۲/۷ سبزی و صیفی کشور در استان زنجان خبر داد و افزود: سبزی و صیفی محصولات آببر هستند، هر سال بر اساس قیمت بازار یک نوسان قیمتی را داریم.
وی ادامه داد: با این وجود متوسط سطح زیر کشت سالیانه ما در حوزه سبزیجات حدود ۲۰ هزار تا ۲۰ هزار و ۵۰۰ است.
طیبی در رابطه با برنامههای کاهش مصرف آب درحوزه سبزی و صیفی در زنجان افزود: یکسری از محصولات ما مثل گوجهفرنگی، فلفل، لوبیا سبز و باقالی به شکل نشایی کشت میشود.
وی بیان کرد: کشت نشایی موجب صرفهجویی در مصرف آب و زودتر رسیدن محصول میشود.
اکبر طیبی اضافه کرد: در محصولاتی مثل سیبزمینی که امکان کشت نشایی ندارد، توسعه و ترویج محصولات کم آببر مثل پیاز در دستور کار است.
وی افزود: بحث اصلاح سیستم آبیاری از برنامههای مهم استان بوده که شروع شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی استان زنجان گفت: آبیاری عمده کشت سبزی و صیفی استان از نوع بارانی و تحت فشار است.
وی ادامه داد: این نوع آبیاری کمترین آب را مصرف میکند و ۱۰۰ درصد اراضی ما به این شکل آبیاری میشود.
طیبی درباره دیگر برنامههای استان گفت: انتقال تولید سبزی و صیفی از فضای باز به فضای گلخانهای از سیاستهای اصلی سازمان جهاد کشاورزی استان است.
وی اضافه کرد: استان ما بیشتر از تعهدات ابلاغیه به زنجان سعی در عملیاتی کردن توسعه گلخانهها داشته است. سال گذشته بالای ۳۰ هکتار توسعه گلخانهها را داشتیم.
ارسال دیدگاه