مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی پست:
باجه هزینه ثبت مفقودی مدارک هویتی مستقر در پست، متعلق به بخش خصوصی است
تهران (پانا) - مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی پست گفت باجههایی که در برخی ادارات پستی مستقر هستند و برای ثبت مفقودی مدارک هویتی در روزنامههای کثیرالانتشار از مردم هزینه دریافت میکنند، متعلق به بخش خصوصی است.
به گزارش ایرنا، مدتی است کاربران شرکت ملی پست در فضای مجازی به این مسئله انتقاد میکنند که ادارات پست از افرادی که برای پیگیری وضعیت مدارک هویتی مفقود شدهشان به آن مرکز مراجعه میکنند، میخواهد با پرداخت هزینه حدود ۲۰۰ هزار تومانی مفقودی مدرک هویتی خود را در روزنامه کثیرالانتشار ثبت کنند تا در آینده برای آنها مسئلهای ایجاد نشود. برخی مردم گمان میکنند این باجه متعلق به شرکت ملی پست است و برای این کار الزامی وجود دارد، به همین دلیل برای آن صرف هزینه میکنند.
«امیرحسین کریمی» مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی پست درباره این مسئله گفت: نیازی نیست مردم بهاجبار از این سرویس که توسط بخش خصوصی راهاندازی و در دفاتر پستی مستقر شدهاند، استفاده کنند.
مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی پست تصریح کرد: شرکت ملی پست سرویسی به نام «پستیافته» دارد و مدارک هویتی که از طریق صندوقهای پستی یافت میشوند، در آن سامانه به ثبت میرسند تا مردم از آن اطلاع پیدا کرده و برای دریافت مدرک خود به پست مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: این فرایند و اطلاعرسانی که توسط شرکت ملی پست انجام میشود برابر نرخنامه خدمات پستی است. در قدم بعدی نیز فرد میتواند برای دریافت مدارک خود مراجعه حضوری داشته باشد یا اینکه درخواست کند مدارک را برای او ارسال کنند.
مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی پست افزود: ثبت مفقودی مدرک هویتی در روزنامه کثیرالانتشار برای جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی که بابت آن هزینه دریافت میشود، اصلاً ارتباطی با شرکت پست ندارد و متعلق به بخش خصوصی است که با اجاره فضایی در ادارات پست، مشغول فعالیت میشوند. علت ارائه این خدمت در باجههای پستی صرفا به منظور سهولت خدمترسانی به مشتریانی است که تمایل به دریافت این خدمت دارند.
پاسخگویی به شکایات و پیگیریها در کمتر از ۱۲ ساعت
یکی از مواردی که عموما به شکایات افراد و کسبوکارها از پست منجر میشود، مربوط به تاخیر در دریافت مرسوله است. وی درباره درباره نحوه رسیدگی به شکایات کاربران شرکت ملی پست گفت: پس از ارائه شکایتها با مکانیزمهایی که در دسترس داریم پیگیری آنرا آغاز میکنیم. نحوه کار به این صورت است که آنها شماره مرسوله خود را در سامانه Eop.post.ir به ثبت میرسانند و پس از آن روند پیگیری آغاز میشود.
کریمی افزود: درصورت بروز عواملی چون تاخیر و آسیبدیدهگی برابر موافقتنامه (SLA) موظف به پرداخت غرامت به مشتریان هستیم. معمولاً رسیدگی به شکایتها و پیگیریهای ثبتشده در این سامانه در مدتزمان کمتر از ۱۲ ساعت رفع میشوند.
وی با بیان اینکه نسبت به مدتزمان مشابه در سال گذشته کاهش تقریبا ۲۰ درصدی شکایات در حوزه پستی را شاهد هستیم، درباره دلایل کاهش شکایات گفت: ایجاد پنج هاب (منطقه) پستی جدید برای سریعتر شدن فرایندهای پستی، اضافهکردن ۴۰۰ وانت و ۶۰ کامیون به ناوگان شبکه پستی، استفاده از ترولی و ناوگان ریلی برای ارسال مرسولات و راهاندازی دستگاه سورتیگ از جمله زیرساختهایی هستند که با مهیاکردن آنها، سرعت و کیفیت فرایندهای پستی افزایشیافته و این اقدامات منجر به کاهش شکایات شده است.
ارسال دیدگاه