سرپرست سازمان شیلات ایران خبر داد
تولید ۲۲۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری در مازندران
تهران (پانا) - سرپرست سازمان شیلات ایران با اشاره به این که در استان مازندران ۲۲۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری تولید میشود، اظهار کرد ۱۶۰۰ تن از گوشت خاویاری استان مازندران از طریق این مجتمع تولید میشود.
به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، « حسین حسینی » در حاشیه سفر استانی هیات دولت به استان مازندران و بازدید دیروز وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع پرورش ماهی خاویاری قرهبرون در چیکرود جویبار استان مازندران افزود: یکی از گونههای مهم در آبزیپروری، گونه ماهیان خاویاری است، زیرا صید ماهیان به علت تحت فشار بودن ذخایر در دریا ممنوع است.
سرپرست سازمان شیلات ایران اظهارداشت: در حال حاضر پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور انجام میگیرد و در این مجتمع پرورش ماهیان خاویاری به عنوان یک مگاپروژه، نزدیک به ۵۰ درصد گوشت ماهیان خاویاری کشور تولید میشود.
حسینی با اشاره به ظرفیتهای این مجتمع پرورش ماهی خاویاری اظهار داشت: تشکیل زنجیره ارزش از تولید بچه ماهی تا پرورش، فرآوری، پایانه صادرات و تولید خوراک آبزی در دستور کار این مجتمع تولیدی است.
وی با اشاره به این که در استان مازندران ۲۲۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری تولید میشود، اظهار کرد: ۱۶۰۰ تن از گوشت خاویاری استان مازندران از طریق این مجتمع تولید میشود.
سرپرست سازمان شیلات ایران با بیان این که در این مجتمع حدود ۵.۵ تن خاویار استحصال میشود، تصریح کرد: ما در تکنولوژی و عملآوری خاویار حرف اول را می زنیم و با این حال توسعه صنایع تبدیلی در مرحله پس از تولید موضوع بسیار مهمی در بخش کشاورزی و در حوزه شیلات به شمار میرود.
حسینی گفت: با همت دستاندرکاران این مجتمع نیز برای احداث صنایع تبدیلی و فرآوری گوشت خاویاری اقدامات خوبی انجام شده تا ارزش افزوده پس از تولید در سبد درآمدی تولید کننده قرار بگیرد.
ارسال دیدگاه