فناوریهای نوظهور و چالشهای پیشروی صنایع با آن
تهران (پانا) -مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به فناوریهای نوظهور و چالشهای پیشروی صنایع با آن میگوید در حوزه تحول دیجیتال، «فولاد هوشمند در کلاس جهانی» تعریف شده و 5 مرداد ماه در تقویم فولاد مبارکه به عنوان «روز هوشمندسازی» نامگذاری گردید.
به گزارش روابط عمومی فولاد مبارکه، حمیدرضا عظیمیان اظهار کرد: امروزه محیط کسب و کار به دلایل تغییرات شدید عوامل مختلف نظیر روندهای بینالمللی در صنعت به خصوص صنعت فولاد، تحولات فناوری به ویژه فناوریهای نوظهور دارای چالشهای بزرگی است، از این رو شرکت فولاد مبارکه برای حفظ جایگاه رقابتی خود در بازار داخلی و خارجی و همچنین تولید محصولات پیچیده و با ارزش افزوده، استفاده از ظرفیت شرکتهای نوپا در ارائه محصولات نوآور، استفاده از فناوری نوظهور و نیز اقتضائات خدمات و پیچیدگی فرایندها نمیتواند نسبت به این مهم بیتفاوت باشد و روشهای سنتی در این خصوص اکثراً محدود هستند.
وی با بیان این که انقلاب چهارم صنعتی و تحول دیجیتال یک روندجهانی است، افزود: عمده شرکتهای برتر فولادسازی دنیا، استراتژیهای مشخصی مبتنی برآن تدوین و سرمایهگذاریهای کلانی در این خصوص انجام دادهاند، بنابراین شرکت فولاد مبارکه نیز راهی جز پیمودن این مسیر برای خود متصور نیست.
۴ حوزه مهم در اکوسیستمهای جدید محیط کسب وکار
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: امروزه اکوسیستمهای جدید محیط کسب و کار در ۴ حوزه فرایند، محصول، اقتصاد چرخشی و تحول دیجیتال تعریف شدهاند که فولاد مبارکه برای هر ۴ عنوان برنامه اجرایی تدوین کرده است.
وی خاطرنشان کرد: چشمانداز شرکت در حوزه تحول دیجیتال ،«فولاد هوشمند در کلاس جهانی» تعریف شده است؛ معیارها و شاخصهای هوشمند بودن در کلاس جهانی براساس الگویی انتخاب شده که در سالهای اخیر توسط مجمع جهانی اقتصاد و شرکت مشاوره مکنزی با عنوان شبکه جهانی فانوس دریایی شناخته میشود و معرفی شرکتهای پیشرو در حرکت به سمت انقلاب چهارم صنعتی با تأیید این نهادها انجام میپذیرد .
عظیمیان اذعان داشت: جهت دستیابی به یک کارخانه هوشمند در کلاس جهانی براساس انقلاب صنعتی چهارم، شرکت فولاد مبارکه تهیه و تدوین سند رهنگاشت تحول دیجیتال را در دستور کار قرار داد که در تاریخ ۵ مرداد ماه سال گذشته رونمایی گردید و شعار «فولاد فردا، هوشمند از سنگ تا رنگ» برای آن تعیین شد؛ این روز در تقویم فولاد مبارکه به عنوان «روز هوشمندسازی» نام گذاری گردید.
وی در پایان تصریح کرد: این حرکت نمادین نشان از تعهد و توجه ویژه فولاد مبارکه به مسیر انتخاب شده که انتظار میرود خانواده بزرگ فولاد مبارکه و همه ذینفعان درون سازمانی و برون سازمانی به ویژه کارکنان پرتلاش با جدیت دوچندان، فولاد مبارکه را برای موفقیت در این طرح بزرگ همراهی کرده و موجبات اجرای سریعتر طرح فولاد +۲۲ به عنوان نخستین گام اجرایی در سال جاری فراهم کنند
ارسال دیدگاه