وزیر صمت: حذف امضای طلایی اقدام مهم وزارت صمت برای افزایش تولید است
تهران (پانا) - وزیر صنعت، معدن و تجارت رفع موانع در حوزه صدور مجوزها و اقدامات جدی وزارتخانه برای حذف امضای طلایی از اقدامات وزارت صمت در جهت رشد و افزایش تولید اعلام کرد.
به گزارش شاتا، علیرضا رزمحسینی در نخستین روز از سفر خود به استان اصفهان، واحد تولیدی کشت و صنعت شریف را مورد افتتاح و بهرهبرداری قرار داد. این واحد تولیدی که در زمینی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع و زیربنای حدود۶ هزار متر مربع احداث شده است در دو بخش ماشینسازی و پمپسازی مشغول فعالیت و تولید است. میزان اشتغالزایی اجرای این طرح حدود ۶۰ نفر است و با سرمایهگذاری ۱۰۰ میلیارد ریال که شامل ۶۰ میلیارد ریال در بخش ماشینسازی و ۴۰ میلیارد ریال در بخش پمپسازی است، به بهرهبرداری رسید.
محصولات تولیدی این شرکت مورد استفاده در صنایع بوده و عمدهترین مشکلات این واحد تولیدی مربوط به افزایش توان برق و مسائل مربوط به تغییر کاربری زمین است.
علیرضا رزمحسینی در ادامه سفر خود در جمع نخبگان و فعالان اقتصادی شهرستان اردستان با اشاره به بازدیدهای انجام شده از واحدهای مختلف صنعتی و تولیدی در استان اصفهان گفت: وزارت صمت مصمم است در بخشهایی که میتواند راساً نسبت به تشویق و حمایت از صنایع، تولید و تجارت بینالمللی اقدام کند.
ایجاد فضای سرمایهگذاری جدید با اجرای طرح آزادسازی معادن
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه وزارت صمت اقدامات لازم در این راستا را از آغاز سال ۱۴۰۰ به صورت جدیتر در دستور کار قرار داده است، به اجرای طرح آزادسازی ۶هزار معدن و محدوده معدنی از طریق مزایده در ۳۱ استان کشور اشاره و آن را حرکتی مهم و اقدامی جسورانه توصیف کرد و افزود: این اقدام موجب ایجاد فرصت های جدید سرمایه گذاری و اشتغال را در حوزه معدن فراهم کرده است؛ این طرح موجب شد معادنی که برای چندین دهه غیرفعال بودند، با یک اقدام کارشناسی شده به چرخه فعالیت برگردند و امیدواریم از این طریق، یک جریان جدید سرمایهگذاری در کشور شکل بگیرد.
تسهیل و تسریع در صدور مجوزها
رزمحسینی، رفع موانع در حوزه صدور مجوزها و اقدامات جدی وزارتخانه در جهت حذف امضای طلایی را یکی دیگر از اقدامات وزارت صمت در جهت رشد و افزایش تولید اعلام کرد و گفت: یکی از کارهای انجام شده در این زمینه اجازه صدور مجوز برای واحدهای فولادی و صنایع فرآوری فولاد به شرط تامین مواد اولیه توسط سرمایهگذار بوده است؛ وزارت صمت روند تسهیل صدور مجوزها را در سایر حوزهها نیز دنبال میکند تا بخشی از موانع را در حوزه تولید حذف کند.
تجارت بینالمللی در خدمت تولید
وی تفویض اختیارات به استانها را از دیگر تصمیمات وزارت صمت در راستای تسهیل و افزایش تولید دانست و با تاکید بر اینکه سیاست اصلی وزارت صمت حمایت از تولید داخل است به برنامههای این وزارتخانه در بخش تجارت بین المللی اشاره کرد و آنها را در همین راستا دانست.
توسعه متوازن با مشارکت بخش تولید بهعنوان معین اقتصاد مقاومتی
رزمحسینی با اشاره به مصوبه دولت در خصوص برگشت مسئولیتها و کلیه اختیارات محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی آن را اقدامی موثر در بهبود شرایط تولید در حوزه کشاورزی خواند و با بیان اینکه صنایع و تولید باید در جهت توسعه متوازن باشد، اظهار داشت: در مدل اقتصاد مقاومتی، شرکتهای تولیدی و بنگاههای اقتصادی که تمایل به مشارکت دارند به عنوان معین اقتصاد مقاومتی در یک منطقه مشخص و معرفی میشوند؛ این یک طرح آزموده شده است و امیدواریم با اجرای آن به حفظ تاریخ شفاهی اقتصادی در مناطق محروم و روستاها کمک شود.
تقویت بنگاههای کوچک و متوسط با کمک بنگاههای بزرگ اقتصادی
وزیر صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد مقاومتی را اقتصاد مردم پایه و مبتنی بر تقویت نهادهای اقتصادی دانست و با تاکید بر رشد هشت درصدی صنعت در سال ۹۹، تصریح کرد: شرکتهای بزرگ در این بخش پیشگام هستند و در همین راستا، وزارت صمت با شناسایی ۱۰۰ شرکت برتر در کشور اقدام به ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری به ارزش بالغ بر ۴۵۰ هزار میلیارد تومان در سراسر کشور کرده است؛ این طرح علاوه بر تقویت بنگاههای کوچک و متوسط در کشور به توسعه متوازن نیز کمک میکند.
ارسال دیدگاه