برگزاری مجامع الکترونیکی شرکتهای سرمایهگذاری استانی
تهران (پانا) - شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با همکاری ادارات کل امور اقتصادی و دارایی و مدیران شرکتهای سرمایهگذاری استانی و با نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار مجمع الکترونیک پنج شرکت سرمایهگذاری استانی را برگزار کرد.
به گزارش شرکت سپردهگذاری مرکزی، با توجه به شرایط اعلامی ستاد ملی مبارزه با کرونا و بر اساس برنامه ریزی انجام شده در روز جاری، برگزاری پنج مجمع عمومی به روش الکترونیک برای نخستین بار و با دسترسی سهامداران میلیونی سهام عدالت در پنج استان به شیوه برخط برگزار شد.
«حسین فهیمی»، مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در ارتباطی زنده در گفت و گو با اعضای مجمع قبل از برگزاری پنج مجمع شرکتهای سرمایه گذاری استانی «خراسان شمالی، خراسان جنوبی، قم، اصفهان، کردستان» با تاکید بر اثرات بنیادی و ویژه برگزاری مجامع الکترونیک شرکتهای سرمایه گذاری استانی برای سهامداران افزود : بیش از یک دهه بعد از تعیین تکلیف سهام عدالت در دستگاههای اجرایی مختلف، تصمیم بر آن شد که با دستور مقام معظم رهبری اداره و تعیین سرنوشت سهام عدالت برعهده مردم باشد و بر همین اساس برگزاری مجامع الکترونیک زمینه ساز مشارکت مردم در یک کار بزرگ خواهد بود، به طوری که سرنوشت هزاران میلیارد تومان دارایی با مشارکت مردم که همان سهامداران شرکتهای استانی هستند، روشن میشود.
وی ضمن تاکید بر اینکه راهی به غیر از روش الکترونیکی برای به وجود آوردن بستری عادلانه جهت حضور سهامداران در مجامع عمومی با میلیونها سهامدار وجود ندارد، تصریح کرد: برگزاری مجمع الکترونیکی زمینه مشارکت برای همه مردم فراهم شده تا با انتخاب مدیران شرکت ها نسبت به تعیین سرنوشت سرمایه گذاری خود اقدام کنند.
فهیمی خاطرنشان کرد : همه تلاشها از سوی شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه صورت گرفت و زیرساخت برگزاری مجامع الکترونیک برای مردم فراهم شد تا سهامداران شرکتهای سرمایه گذاری استانی بتوانند بدون کمترین هزینه و مشکل در دوران شیوع کرونا با حضور در مجمع الکترونیک از حقوق و منافع خودشان استفاده کنند.
فرآیند مشاهده دستور جلسه و مستندات مجامع، از روز ۱۳ آذر آغاز شده و دسترسی به پنل سهامدار برای بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار سهامدار سجامی شده در این پنج استان فراهم شد. بر اساس آمار اعلام شده در این مجامع بیش از ۹۷ درصد سهامداران با استفاده از تلفن های همراه خود در این مجامع حضور داشتند. همچنین نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان نهاد ناظر به صورت برخط، بر فرآیند برگزاری الکترونیک همه مجامع شرکتهای سرمایه گذاری استانی نظارت کامل داشتند.
همچنین بر اساس قانون تجارت و با توجه به مشارکت ۳۳.۵ درصد سهامداران سجامی در درگاه یکپارچه مجامع سمات، با توجه به حد نصاب نرسیدن مجامع شرکتهای سرمایه گذاری استانی، فراخوان و دعوت به مجمع نوبت دوم این شرکت ها در آینده ای نزدیک در سامانه کدال و سامانه دیمـا صورت خواهد پذیرفت تا سهامداران از زمان جدید برگزاری مجامع شرکتهای سرمایه گذاری استانی مطلع شوند. گفتنی است مرکز تماس ۱۵۶۹ بازار سرمایه نیز در طی روزهای جاری پاسخگوی سهامداران و سؤالات مطرح شده آنها برای آگاهی بخشی از فرآیند مجمع بوده به نحوی که با بیش از ۱۰۰ هزار تماس در زمان برگزاری مجامع نقش مهمی در اطلاع رسانی انجام شده به مخاطبان داشته است.
به گزارش ایرنا، به دنبال مرحله دوم طرح آزادسازی سهام عدالت که آزادسازی شرکتهای سرمایه گذاری استانی در همه استانهای کشور با حدود ۳۰ میلیون سهامدار سهام عدالت را هدف گرفته و از ۱۸ تیر ۹۹ آغاز شد، عملیات ثبت و سپردهگذاری سهامداران سهام عدالت که با ماندن در روش غیرمستقیم، سهامدار یکی از شرکتهای سرمایهگذاری استانی هستند انجام شده و دارایی آنها تخصیص یافته است. به این ترتیب، نمادهای معاملاتی این شرکت ها به تدریج و بر اساس شرایط بازار با حفظ حقوق و منافع سهامداران در بورس تهران گشایش یافته و امکان معامله آنها نیز فراهم می شود.
ارسال دیدگاه