گزارش پانا از شرایط بازار بورس در هفته‌ای که گذشت

شاخص همچنان بر مدار نزول

تهران ( پانا) - بازار سرمایه در روز پایانی معاملات این هفته با ثبت افت ۳۴هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۰۱هزار واحد قرار گرفت.در روزهای تداوم سقوط شاخص بورس، جلسات مسئولان شورای عالی بورس، سازمان بورس، نمایندگان مجلس و کارشناسان برگزار شد، ولی نتیجه مثبتی از این جلسات دیده نشد و شاخص در تمام روزهای معاملات این هفته بر مدار نزول قرار داشت.

کد مطلب: ۱۱۳۴۵۷۹
لینک کوتاه کپی شد
شاخص همچنان بر مدار نزول

نمایندگان مجلس این هفته میزبان برخی مسئولان سازمان بورس بودند و گزارش‌هایی از وضعیت بورس ارائه شد که واکنش هایی را هم از سوی برخی نمایندگان مجلس درپی داشت، در روزی که مسئولان بورس به مجلس رفتند با تجمع تعدادای از سهامداران‌ هم همراه شده بود.

البته شاخص بورس در جریان معاملات روز چهارشنبه ۷ آبان بازار سرمایه هر چند با ثبت افت ۱۳هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۸۸هزار واحد قرار گرفت؛ اما خرید و حمایت حقوقی‌ها روزنه‌ای از امیدواری را در دل سهامداران نمایان کرد تا شاید افت‌های پیاپی بازار متوقف شود.

شاخص بورس روز شنبه ۳۸ هزار واحد افت کرد

شاخص بورس در جریان معاملات روز شنبه ۳ آبان ۹۹ بازار سرمایه با ثبت افت ۳۸هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۷۴هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز شنبه بازار سرمایه ۳میلیارد و ۲۲۸میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۳هزار و ۴۹۰میلیارد تومان در ۳۵۹هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۳۸هزار و ۳۰۵واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۷۴هزار و ۴۸واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز شنبه به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران و پالایش نفت اصفهان شد و در مقابل شرکت‌های آهنگری تراکتورسازی ایران، کاشی و سرامیک حافظ و معدنی دماوند با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۱۰۰۱۸واحد، کل (هم‌وزن) ۴۷۶۲واحد، قیمت (هم‌وزن) ۴۷۶۲واحد، آزاد شناور ۳۱۱۹واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب ۳۵۳۴۸و ۴۸۸۱۴واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۹۰۹میلیون ورقه به‌ارزش ۱۲هزار و ۵۵۹میلیارد تومان در ۲۲۹هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۹۴واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۶هزار و ۶۷۵واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی مارون و پتروشیمی زاگراس شد و در مقابل شرکت‌های هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه و بیمه معلم بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

شاخص بورس در روز دوشنبه ۳۷ هزار واحد دیگر افت کرد

شاخص بورس در جریان معاملات روز دوشنبه ۵ آبان ۹۹ بازار سرمایه با ثبت افت ۳۷هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۳۶هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز دوشنبه ۵ آبان ۹۹ بازار سرمایه ۶میلیارد و ۳۷میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۶هزار و ۳۷میلیارد تومان در ۶۵۴هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۳۷هزار و ۴۷۰واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۳۶هزار و ۵۸۶واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز دوشنبه ۵ آبان ۹۹ به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران و سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین شد و در مقابل شرکت‌های گروه صنعتی پاکشوما، فولاد خوزستان و صنعتی زر ماکارون با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۹۷۹۹واحد، کل (هم‌وزن) ۴۷۸۰واحد، قیمت (هم‌وزن) ۳۱۳۱واحد، آزاد شناور ۴۸۱۷۷واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب ۳۴۰۱۹ و ۴۹۹۳۲واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۳۹۱ میلیون ورقه به‌ارزش ۲هزار و ۶۰۳میلیارد تومان در ۳۷۰هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۰۵واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۶هزار و ۴۷۰واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پلیمر آریا ساسول، سرمایه‌گذاری سپهر صادرات و ذوب آهن اصفهان شد و در مقابل شرکت‌های شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه، بیمه پاسارگاد و بیمه سامان بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

افت ۳۴ هزار واحدی شاخص در معاملات روز سه شنبه

شاخص بورس در جریان معاملات روز سه شنبه ۶ آبان ۹۹ بازار سرمایه با ثبت افت ۳۴هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۰۱هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز سه شنبه بازار سرمایه ۵میلیارد و ۵۳میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۴هزار و ۳۷۶میلیارد تومان در ۵۴۶هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۳۴هزار و ۸۱۵واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۰۱هزار و ۷۷۱واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز سه شنبه به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران و سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین شد و در مقابل شرکت‌های گروه صنعتی پاکشوما، فولاد کاوه جنوب کیش و خدمات انفورماتیک با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۹۱۰۵واحد، کل (هم‌وزن) ۴۲۳۴واحد، قیمت (هم‌وزن) ۲۷۷۳واحد، آزاد شناور ۴۳۱۰۰واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب ۳۱۱۱۲ و ۴۸۳۳۳واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۲۱۶میلیون ورقه به‌ارزش ۲هزار و ۴۱۰میلیارد تومان در ۳۴۱هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۹۰واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۶هزار و ۱۷۹واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سنگ آهن گهر زمین، پلیمر آریا ساسول و بانک دی شد و در مقابل شرکت‌های شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه، توسعه مسیر برق گیلان و جنرال مکانیک بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

افت ۱۳ هزار واحدی شاخص کل در معاملات روز چهارشنبه

در جریان دادوستدهای روز چهارشنبه ۷ آبان ۹۹ بازار سرمایه، ۷میلیارد و ۸۹۵میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۷هزار و ۱۰۰میلیارد تومان در ۷۸۹هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۱۳هزار و ۸۳۵واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۸۸هزار و ۱۹۳واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز چهارشنبه ۷ آبان به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تهران و سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین شد و در مقابل شرکت‌های ایران خودرو، معدنی و صنعتی چادرملو و فولاد خوزستان با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۳۶۱۸واحد، کل (هم‌وزن) ۳۱۵۶واحد، قیمت (هم‌وزن) ۲۰۶۷واحد، آزاد شناور ۲۰۷۵۳واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب ۱۰۲۹۲ و ۲۷۳۲۰واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۷۵۴میلیون ورقه به‌ارزش ۱۳هزار و ۳۰۲میلیارد تومان در ۴۲۳هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۵۵واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۶هزار و ۱۲۴واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سرمایه‌گذاری صبا تامین، بانک دی و پتروشیمی تندگویان شد و در مقابل شرکت‌های پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی زاگرس و فولاد هرمزگان جنوب بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار