حال بد بورس در هفته سوم شهریور
تهران (پانا) - به جز رشدهای اندک ۱۰ هزار و ۵ هزار واحدی بورس در روزهای نخستین این هفته به عنوان سومین هفته شهریور ۹۹، شاخص کل بورس با افت ۴۰ هزار واحدی و ۳۷ هزار واحدی در روزهای بعد مواجه شد و در روز چهارشنبه به عنوان آخرین روز معاملات این بازار۱۳ هزار واحد دیگر افت کرد؛ وضعیتی که نگرانی سهامداران خرد را بیشتر کرده است و با وجود حمایت و اظهارنظر مسئولانی چون مدیرعامل بورس و رئیس کل بانک مرکزی بازار به وضعیت آرامش نزدیک نشده است.
شاخص بورس در جریان معاملات روز شنبه، ۱۵ شهریور بازار سرمایه با رشد ۱۰هزار و ۹۵واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۶۴۲هزار و ۳۵واحدی به کار خود پایان داد و بیش از ۱۰میلیارد و ۱۸۳میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر ۱۱هزار و ۸۹۲میلیارد تومان در بیش از یک میلیون و ۵۰۷هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
رشد ۱۰هزار و ۹۵واحدی شاخص بورس در معاملات روز شنبه
در جریان دادوستدهای روز شنبه ۱۵ شهریور بازار سرمایه بیش از ۱۰میلیارد و ۱۸۳میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر ۱۱هزار و ۸۹۲میلیارد تومان در بیش از یکمیلیون و ۵۰۷هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۱۰هزار و ۹۵واحدی در ارتفاع یکمیلیون و ۶۴۲هزار و ۳۵واحد قرار گرفت.
اسامی سهام بورس با بالاترین و پایینترین رشد قیمت
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکتهای فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران و صنایع پتروشیمی خلیج فارس شد و در مقابل شرکتهای سرمایهگذاری تأمین اجتماعی، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مخابرات ایران با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲میلیارد و ۱۹۶میلیون ورقه بهارزش ۴هزار و ۶۰۰میلیارد تومان در ۷۶۶هزار و ۳۷۸نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۶۷واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۲۹۰واحد قرار گرفت.
در معاملات روز شنبه ۱۵ شهریور، بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پتروشیمی تندگویان، بانک دی و ذوبآهن اصفهان شد و در مقابل شرکتهای سنگآهن گهر زمین، پتروشیمی مارون و مدیریت انرژی امید تابان هور بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.
بر این اساس سهامداران شرکتهای مبین انرژی خلیج فارس، صنایع پتروشیمی کرمانشاه و پتروشیمی نوری در این روز بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکتهای بانک سینا، صنایع کاشی و سرامیک سینا و عمران و توسعه فارس بیشترین افت قیمت را تجربه کردند.
این گزارش میافزاید: در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲میلیارد و ۱۹۶میلیون ورقه بهارزش ۴هزار و ۶۰۰میلیارد تومان در ۷۶۶هزار و ۳۷۸نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۶۷واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۲۹۰واحد قرار گرفت.
در معاملات روز شنبه بازار سرمایه، سهامداران شرکتهای توسعه مسیر برق گیلان، تولید برق ماهتاب کهنوج و گروه سرمایهگذاری میراث فرهنگی بیشترین رشد را داشتند و شرکتهای شهرسازی و خانهسازی باغمیشه، توکاریل و داروسازی تولید دارو بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند.
شاخص بورس روز یک شنبه ۵ هزار واحد رشد کرد
شاخص بورس در جریان معاملات روز یک شنبه بازار سرمایه با ثبت رشد ۵هزارواحدی، در ارتفاع یکمیلیون و ۶۴۷هزار واحد قرار گرفت.
در جریان دادوستدهای روز یک شنبه بازار سرمایه بیش از ۱۰میلیارد و ۶میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر ۱۱هزار و ۵۹۴میلیارد تومان در بیش از یکمیلیون و ۴۱۳هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۵هزار و ۸۴۷واحدی در ارتفاع یکمیلیون و ۶۴۷هزار و ۸۵۵واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکتهای ملی صنایع مس ایران، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و فولاد مبارکه اصفهان شد و در مقابل شرکتهای سرمایهگذاری تأمین اجتماعی، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و گروه مپنا با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۷۴۷میلیون ورقه بهارزش ۵هزار و ۵۳۵میلیارد تومان در ۵۶۸هزار و ۲۷۶نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۴۸واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۳۳۹واحد قرار گرفت.
در بازار روز یک شنبه ۱۶ شهریور بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سنگآهن گهر زمین، پتروشیمی زاگرس و پلیمر آریا ساسول شد و در مقابل شرکتهای بانک دی، پتروشیمی تندگویان و آهن و فولاد ارفع بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.
بر این اساس سهامداران شرکتهای قند نیشابور، خوراک دام پارس و صنایع پتروشیمی کرمانشاه بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکتهای نوش مازندران، کارخانجات قند قزوین و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیشترین افت قیمت را تجربه کردند.
این گزارش میافزاید: در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۷۴۷میلیون ورقه بهارزش ۵هزار و ۵۳۵میلیارد تومان در ۵۶۸هزار و ۲۷۶نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۴۸واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۳۳۹واحد قرار گرفت.
سهامداران شرکتهای مدیریت انرژی امید تابان هور، توسعه مسیر برق گیلان و کشت و صنعت شهداب ناب خراسان بیشترین رشد را داشتند و شرکتهای کشت و صنعت دشت خرمدره، بانک دی و توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند.
کاهش ۴۰ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات روز دوشنبه بازار
شاخص کل بورس روز دوشنبه برخلاف دو روز ابتدایی هفته، روندی نزولی به خود گرفت و بیش از ۴۰ هزار واحد کاهش یافت.
شاخص کل بورس با ۴۰ هزار و ۵۷۰ واحد کاهش رقم یک میلیون و ۶۰۷ هزار واحد را ثبت کرد. شاخص کل با معیار هم وزن نیز با ۴۹۴۷ واحد کاهش به رقم ۴۳۶ هزار و ۸۴۵ واحد رسید.معاملهگران ۶۴۱ هزار معامله به ارزش ۴۶ هزار و ۱۶۶ میلیارد ریال انجام دادند.
فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، معدنی و صنعتی گل گهر، سرمایه گذاری غدیر، مخابرات ایران و گسترش نفت و گاز پارسیان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی این بازار گذاشتند و ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، ایران خودرو، سرمایه گذاری شاهد، سایپا، صنعتی زرماکارون و بانک صادرات ایران نمادهای پربیننده این بازار بودند.
شاخص کل فرابورس نیز با ۳۶۵ واحد کاهش رقم ۱۶ هزار و ۹۷۳ واحد را ثبت کرد.معاملهگران این بازار ۵۸۹ هزار معامله انجام دادند که ۱۷ هزار و ۵۳۵ میلیارد ریال ارزش داشت.
پتروشیمی مارون، پلیمر آریا ساسول، بانک دی، پتروشیمی تندگویان، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، سهامی ذوب آهن اصفهان و شرکت آهن و فولاد ارفع نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر را روی فرابورس گذاشتند و پلیمر آریا ساسول، بانک دی، سهامی ذوب آهن اصفهان، کشت و صنعت شهداب ناب خراسان، پتروشیمی تندگویان، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی و تولید برق ماهتاب کهنوج نمادهای پربیننده این بازار بودند.
کاهش قابل توجه حجم و ارزش معاملات در روز سه شنبه/ شاخص کل ۳۷ هزار واحد ریزش کرد
شاخص بورس در جریان معاملات روز سه شنبه این هفته بازار سرمایه با ثبت افت بیش از ۳۷هزارواحدی، تا ارتفاع یکمیلیون و ۵۷۰هزار واحد عقبنشینی کرد.
در جریان دادوستدهای روز سه شنبه ۱۸ شهریور بازار سرمایه یکمیلیارد و ۲۰۴میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر یکهزار و ۹۰۵میلیارد تومان در ۲۲۲هزار و ۸۵۵نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۳۷هزار و ۱۴۵واحدی، در ارتفاع یکمیلیون و ۵۷۰هزار و ۴۹واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکتهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان و ملی صنایع مس ایران شد و در مقابل شرکتهای سرمایهگذاری استان خراسان جنوبی، ایرانتایر و معدنی دماوند با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
شاخصهای اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشتسر گذاشتند؛ بهطوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۹۷۴۳واحد، کل (هموزن) ۴۵۸۸واحد، قیمت (هموزن) ۳۰۰۸واحد، آزاد شناور ۵۰۱۰۶واحد و شاخصهای بازار اول و دوم نیز بهترتیب ۳۲۶۷۵و ۵۲۷۸۱واحد افت کردند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۶۵۲میلیون ورقه بهارزش ۵هزار و ۵۱۹میلیارد تومان در ۳۲۶هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۳۰۵واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۶هزار و ۶۶۷واحد قرار گرفت.
در روز سه شنبه این هفته بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پتروشیمی مارون، پلیمر آریا ساسول و سنگآهن گهر زمین شد و در مقابل شرکتهای برق و انرژی پیوندگستر پارس، صنعتی دودهفام و توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.
شاخص بورس روز چهارشنبه ۱۳ هزار واحد افت کرد
شاخص بورس در جریان معاملات روز چهارشنبه بازار سرمایه با ثبت افت ۱۳هزار واحدی، در ارتفاع یکمیلیون و ۵۵۶هزار واحد قرار گرفت.
در جریان دادوستدهای روز چهارشنبه بازار سرمایه ۸میلیارد و ۲۵۰میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر ۱۰هزار و ۶۴۹میلیارد تومان در یک میلیون و ۷۸۶ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۱۳هزار و ۶۸۴واحدی، در ارتفاع یکمیلیون و ۵۵۶هزار و ۳۲۵واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکتهای فولاد مبارکه اصفهان، مخابرات ایران و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران شد و در مقابل شرکتهای معدنی و صنعتی گل گهر، پتروشیمی پارس و معدنی و صنعتی چادرملو با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
شاخصهای اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشتسر گذاشتند؛ بهطوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۳۵۸۹واحد، کل (هموزن) ۵۲۷۰واحد، قیمت (هموزن) ۳۴۵۵واحد، آزاد شناور ۲۳۹۲۶واحد و شاخصهای بازار اول و دوم نیز بهترتیب ۱۲۱۴۲و ۱۹۰۰۵واحد افت کردند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۶۸۱ میلیون ورقه بهارزش ۳هزار و ۸۱میلیارد تومان در ۷۳۹هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۷۷واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۶هزار و ۴۸۹واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، پتروشیمی تندگویان و ذوب آهن اصفهان شد و در مقابل شرکتهای پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی مارون و پتروشیمی زاگرس بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.
کاهش ۸۶ هزار واحدی شاخص بورس در هفته دوم شهریور
شاخص بورس در هفته دوم شهریور با ۸۶هزار و ۸۴۲واحد کاهش روبرو شد. در هفته دوم شهریور، تعداد ۳۳ میلیارد و ۸۳۷میلیون انواع اوراق بهادار به ارزش ۴۳۵ هزار و ۷۷۱میلیارد ریال در بیش از ۴میلیون و ۱۵۶هزار و ۲۷دفعه مورد معامله قرار گرفت که به ترتیب ۱۶ف ۲۷ و ۲۷ درصد کاهش را نسبت به هفته قبلتر تجربه کردند.
این درحالی است که تعداد یک میلیون و ۹۹۷هزار واحد از صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس تهران به ارزش کل بیش از ۳۶هزار و ۵۴۰میلیارد ریال نیز در هفته گذشته مورد معامله قرار گرفت که به ترتیب با ۵ درصد افت و ۲۰درصد رشد همراه شدند.
این گزارش میافزاید: شاخص بورس در پایان معاملات هفته منتهی به ۱۴ شهریورماه با ۸۶هزار و ۸۴۲واحد کاهش، معادل ۵ درصد افت کرد و به رقم یک میلیون و ۶۳۱هزار و ۹۴۱واحد رسید.
شاخص بازار اول هم با ۵۴ هزار و ۴۱واحد کاهش در این مدت به رقم یک میلیون و ۱۹۸هزار و ۶۷۷ واحد و شاخص بازار دوم با ۲۱۳هزار و ۹۳۱واحد کاهش به عدد ۳ میلیون و ۲۷۶ هزار و ۴۳۸واحد رسیدند که به این ترتیب شاخص بازار اول با ۴ درصد کاهش و شاخص بازار دوم با ۶ درصد افت همراه شدند.
ارسال دیدگاه