مدیرعامل اتحادیه دامداران:
دلال بازی و افزایش تقاضا علت گرانی گوشت قرمز
تهران (پانا) - مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران میگوید دلالبازی، افزایش تقاضا و بالارفتن هزینههای تمام شده تولید علت گرانی گوشت قرمز است.
به گزارش ایرنا، «سعید سلطانی سروستانی»افزود: با وجود افزایش هزینه های تمام شده تولید در سالجاری از جمله رشد قیمت نهادههای دامی در بازار، دام را با قیمت مناسب از دامپروران خریداری نمیکنند تا جایی که دام سنگین روی دست تولید کنندگان باقیمانده است.
وی با اشاره به کمبود نهادههای دامی در بازار اظهار کرد: اکنون دامداران و دامپروران هرکیلوگرم جو ۱۳۵۰ تومانی را بالای ۲۲۰۰ تومان، ذرت ۱۵۰۰ تومانی را ۲۶۰۰ تومان و سویای ۲۴۵۰ تومان را بالای ۵۰۰۰ تومان از بازار خریداری میکنند که در قیمت تمامشده تولید تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه قیمت دام زنده تغییر چندانی نداشته است تصریح کرد: با توجه به شرایط نامساعد تولید، تولیدکنندگان ما روی هر کیلوگرم دام زنده ۱۰ درصد هم سود نمیکنند.
مدیرعامل اتحادیه دامداران ایران بخشی از افزایش تقاضا را مربوط به اتمام ماه مبارک رمضان دانست و گفت: البته به دلیل وجود حلقههای واسط بخش عمده گرانی گوشت قرمز مربوط به تهران است و دیگر شهرهای کشور با این معضل روبرو نیستند.
وی افزود: حلقههای واسط بین ۳۰ تا ۵۰ درصد روی گرانی قیمت گوشت قرمز نقش دارند درحالی که تولیدکننده ما روی تولیدش هیچ سودی نمیبرد که انگیزهای برای تداوم تولید داشته باشد.
بر اساس این گزارش، با شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ تا اواخر اردیبهشت ماه قیمت گوشت قرمز با نرخهایی کمتر از ۱۰۰ هزارتومان به فروش میرسید اما طی روزهای اخیر به طور مجدد قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی با بیش از ۱۰۰ هزار تومان در بازار به فروش میرسد.
ارسال دیدگاه