رزمنده فریدونشهری شرح داد:

رزمندگان خط مقدم از میدان‌های نبرد تا ساختن آینده‌ای روشن

اصفهان (پانا) - رزمنده‌ فریدونشهری گفت: در دفاع مقدس یاد گرفتیم که باید متکی به دانش و قدرت داخلی باشیم و روی پای خود بایستیم. امروز نیز شاهد پیشرفت نبوغ فرزندان ایران در تمامی زمینه‌ها به‌خصوص نظامی هستیم و آنچه امروز دشمنان را گیج و مبهوت کرده، همین قدرت نظامی است.

کد مطلب: ۱۵۶۰۱۲۷
لینک کوتاه کپی شد
رزمندگان خط مقدم از میدان‌های نبرد تا ساختن آینده‌ای روشن

در دنیایی که همواره تحت فشار چالش‌های روزمره و تنش‌های اجتماعی قرار دارد، روایت رزمندگان و تلاش‌های پیگیر آن‌ها برای پیشرفت و سازندگی، نوری امیدبخش است. رزمندگان، آن‌هایی که با غم و شادی در دل‌های خود، راهی دشوار را انتخاب کرده‌اند، نه تنها در میدان‌های نبرد، بلکه در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نیز نقش‌آفرینی می‌کنند.

مرتضی افراسیابی، اهل روستای کلوسه‌ شهرستان فریدونشهر، یکی از رزمندگانی است که در دوران دفاع مقدس، نقش‌آفرینی کرد و هم‌اکنون معاون بازنشسته‌ سازمان شیلات کشور است.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار پانا در خصوص نقش‌آفرینی در عملیات‌های جنگ تحمیلی گفت: «از سال ۶۱ با وجود ۱۸ سال سن وارد دفاع مقدس شدم و علی‌رغم مخالفت سخت خانواده در نهایت، بار اول با فرار و بدون اطلاع خانواده عازم جبهه شدم. در سال‌های ۶۳ و ۶۴ در عملیات پاکسازی ضد انقلاب در شمال غرب حاضر شدم و در عملیات والفجر هشت که جزو پیچیده‌ترین عملیات‌ها در سطح بین‌الملل بود و همچنین در عملیات کربلای چهار به عنوان غواص، افتخار حضور داشتم و با توجه به اینکه جهادگر بودم. ۲ بار نیز از طریق جهاد سازندگی به جبهه اعزام شدم.»

افراسیابی اظهار کرد: «مانند همه‌ جوانان آن روز کشور، سرشار از عشق و علاقه بودم. فضای حماسی و غرورآفرین آن روز‌ها و شور و شهادت که توسط شهدا هر روز، جامعه را پویا و فعال‌تر می‌کرد موجب می‌شد که رفتن به جبهه را به ماندن ترجیح دهیم. آن روز‌ها دریافته بودیم که جبهه، دانشگاهی است به وسعت همه‌ دانشگاه‌های جهان که فارغ‌التحصیلانش بر عالی‌ترین قله‌های مردانگی و شهامت‌ایستاده‌اند و در مکتب شهادت امام حسین(ع) سیراب خواهند شد.»

وی در مورد پیشرفت‌های کشور در زمان جنگ خاطرنشان کرد: «جنگ، ما را مشغول خود کرده بود و در شرایطی که کشور تازه از دوره‌های پرتلاطم انقلاب ر‌هایی یافته بود، جنگی نابرابر به ما تحمیل شد و نمی‌شد شاهد پیشرفت آنچنانی بود. اگرچه کشور با همین شرایط از لحاظ عمران، سازندگی و توسعه‌ روستایی، مسیر پرشتابی داشت و به‌نظرم حضور و مشارکت پررنگ مردم در سال‌های دفاع مقدس بهترین صفحه‌ پیشرفت بود و هر روزی که از جنگ می‌گذشت، شاهد نوآوری در سلاح و رزم بودیم هرچند که با وجود شرایط تحریم این پیشرفت‌ها قابل اتکا نبود؛ بهترین پیشرفت‌ها، تاکتیک‌های جنگ بود از جمله پوشش‌های هوایی، توپخانه‌ای، سنگرسازی، جاده‌سازی و... که در سازمان‌دهی رزمی بسیار کارآمد بود.»

معاون بازنشسته‌ سازمان شیلات کشور توضیح داد: «در دفاع مقدس یاد گرفتیم باید متکی به دانش و قدرت داخلی باشیم و روی پای خودمان بایستیم. امروز نیز شاهد پیشرفت نبوغ فرزندان ایران در تمامی زمینه‌ها به‌خصوص نظامی هستیم و آنچه امروز دشمنان را گیج و مبهوت کرده همین قدرت نظامی است.»

افراسیابی در رابطه با جنگ‌هایی که امروزه مانع‌یشرفت کشور می‌شوند افزود: «امروزه جنگ‌های سایبری، دیجیتالی و مجازی ترفند‌های جدیدی هستند که با حمله به زیرساخت‌ها و هک کردن و سرقت، اطلاعات و داده‌های مهم کشور‌های ضعیف را به چالش می‌کشند. غفلت از این استراتژی‌ها جبران ناپذیر است. ما باید با آموزش و ارتقاء دانش کاربردی و امنیت شبکه‌ها میزان آسیب‌پذیری را به حداقل برسانیم.»

وی اضافه کرد: «امروزه لازمه‌ی پیشرفت کشور، تأمین منابع مالی و زیرساخت‌های کشور است اما متأسفانه گاهاً به هدف خود نمی‌رسیم، با این شرایط باید آسیب‌شناسی کرد که چرا با وجود راهبرد و برنامه به اهداف نمی‌رسیم.»

رزمنده هشت سال دفاع مقدس، در پایان به جوانان و نوجوانان توصیه داشت: «جوانان، آینده سازان کشور هستند بنابراین با درک درست از شرایط ملی و بین‌الملل باید خود را برای ساختن ایران سربلند آماده کنند. باید با شناخت ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و پتانسیل ارزشمند کشور برای بهره‌برداری از آن، برنامه‌ریزی کنند. جوانان بدانند که هیچگاه نباید دچار یأس و ناامیدی شوند. از سیاه‌نمایی‌های دشمن نباید هراسید چراکه دشمن کارش سیاه‌نمایی و کارشکنی است. همچنین آینده سازان ایران باید خود را به دانش روز تجهیز کنند و با همه‌ی مشکلات و موانع موجود، فضایی پر نشاط برای توسعه و پیشرفت جامعه فراهم کنند.»

خبرنگار : دانش آموز خبرنگار: زهرا قربانپور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار