مسئول برگزاری پویش ملّی دُر نجف:

۱۴۰۰۰ اثر از سراسر کشور در پویش ملی «دُرّ نجف » دریافت شد

اصفهان (پانا) - مسئول برگزاری پویش ملّی «دُرّ نجف» گفت: استقبال دانش‌آموزان از این پویش بی‌نظیر بود. پارسال بیش از ۴۵۰۰ اثر از خراسان دریافت کردیم و امسال از سراسر کشور ۱۴۰۰۰ اثر دریافت کردیم که آثار خوبی بودند و دانش‌آموزان نخبه‌ای شرکت کرده بودند‌.

کد مطلب: ۱۵۴۸۱۷۸
لینک کوتاه کپی شد

حامد حلیمی، مسئول برگزاری پویش ملّی «دُرّ نجف» در سالن همایش‌های سلامت در مشهدالرضا(ع) در گفت‌وگو با پانا هدف پویشِ پادکستیِ «دُرّ نجف» را اینگونه شرح داد: «هدف این است که دانش‌آموزان، هنر خود را در زمینه پادکست نشان دهند و در این بستر با زندگی‌نامه، شخصیت و خانواده امیرالمؤمنین(ع) آشنا شوند و ایشان را الگوی خودشان قرار دهند و در زندگی‌شان این فضایل را پیاده کنند.»

حلیمی افزود: «استقبال دانش‌آموزان بی‌نظیر بود. پارسال بیش از ۴۵۰۰ اثر از خراسان دریافت کردیم و امسال از سراسر کشور ۱۴۰۰۰ اثر دریافت کردیم که آثار خوبی بودند و دانش‌آموزان نخبه‌ای شرکت کرده بودند‌.»

وی ادامه داد: «جای عزیزانی که شرکت نکردند، خالی بود و خدا را شکر شرایط میزبانی فراهم است و ان‌شاءالله دانش‌آموزانی که امسال شرکت نکردند در سال آینده شرکت کنند و میزبان آنان باشیم.»

مسئول برگزاری پویش ملّی دُر نجف گفت: «هر کار بزرگی، چالش‌های خود را دارد ولی مهم این است که در مقابل این مشکلات، ایستادگی کنند و بخش مهمی از این کار به دست دانش‌آموزان و داوران دانش‌آموز بود.»

حجم فایل ویدیویی : ۲۳.۴۹M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۳:۱۱ دانلود فایل
خبرنگار : عارف رزازی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار