دعوت استاندار از خبرنگاران پانا برای شرکت در پویش «تا پای جان برای اصفهان»
اصفهان (پانا) - استاندار اصفهان از خبرنگاران پانا برای شرکت در پویش خبری «تا پای جان برای اصفهان» دعوت به عمل آورد.
نشست صمیمی استاندار اصفهان با دانشآموزخبرنگاران خبرگزاری پانای استان اصفهان با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار، مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری، مدیرکل آموزش و پرورش استان، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش، مدیر سازمان دانشآموزی استان، رئیس اداره روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان و مسئول خبرگزاری پانای استان در سالن جلسات استانداری اصفهان برگزار شد.
مهدی جمالینژاد، استاندار اصفهان در این نشست گفت: اصفهان، یک منطقه جغرافیایی و یک شهر نیست بلکه یک مکتب، یک دنیا راز و یک دنیا روایت است. اصفهان دارالعباده، دارالعلم و دارالمؤمنین است؛ اصفهان یعنی نقش جهان، یعنی شهید خرازی، یعنی شهید احمد کاظمی، یعنی شهیدان همت، نیلفروشان، زاهدی، حجازی و... و اصفهان یعنی ایثار و زایندهرود و اصفهان، یک نام نیست بلکه یک تمدن است.
جمالینژاد با تأکید بر نقش خبرنگاران در شناسایی و معرفی اصفهان گفت: خبرنگار میتواند برای معرفی اصفهان و نشانههای این شهر، نقش مهمی ایفا کند و برای همین مساله، تقاضا دارم در کنار تلاشی که میکنید و خبرهایی که تولید میکنید، نقش پررنگ و تأثیرگذار خود جهت معرفی ناشناختههای اصفهان را فراموش نکنید.
جمالینژاد در ادامه سخنانش در موضوع نقشآفرینی، اشارهای به تفاوتهای این عرصه یعنی سرمایهساز یا سرمایهسوز، جریانساز یا جریانسوز، امیدآفرین یا مایوسکننده کرد و گفت: شما را دعوت میکنم به یک پوشش خبری قدرتمند که اجراکننده آن شما هستید و موضوعات این پویش خبری شامل «برای اصفهان»، «هویت اصفهان»، «تمدن اصفهان»، «مکتب اصفهان»، «سرمایههای نمادین اصفهان»، «سرمایههای معنوی اصفهان» و «شخصیتهای اصفهان» با رویکرد مثبت و امیدآفرین است.
وی با تأکید بر مشارکت خبرنگاران پانا در این فراخوان اظهار کرد: شعاری که در این فراخوان استفاده میشود «تا پای جان برای اصفهان» است. که امیدوارم با تلاش شما و شرکت در این پویش، تأثیر بزرگی در معرفی اصفهان داشته باشید.
جمالینژاد با ذکر خاطرهای از دیدار با مقام معظم رهبری (مدّظلّهالعالی) گفت: رهبر معظم انقلاب برای معرفی اصفهان فارغ از هنر و تاریخ این شهر را شهر ایثار معرفی کردند. نشانهای که کسی به آن اشارهای نداشت.
گفتنی است در حاشیه این نشست، میهمان ویژه از کشور فلسطین حضور داشت که در سخنانی کوتاه گفت: رژیم اشغالگر اسرائیل بیشتر مراکز علمی و آموزشی را مورد هدف قرار داد تا این مراکز، تخریب شوند و تولید دانش و علم در فلسطین نداشته باشیم.
او با تأکید بر علم رسانه و تأثیر خبر در محافل بینالملل خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی در سال ۱۸۶۷ میلادی در محافل خود گفت اگر طلا قدرت اول جهان است، رسانه و مطبوعات، قدرت دوم جهان است و میتوان با ثروت، رسانه را در اختیار گرفت. رژیم صهیونیستی در این سالها رسانهها را به خدمت گرفت تا جنایات خود را عادی نشان دهد.
ارسال دیدگاه