معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خبر داد:

آغاز اجرای طرح «رادیو مدرسه» در مدارس استان اصفهان

اصفهان (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: طرح استانی «رادیو مدرسه» با هدف تقویت هویت ایرانی - اسلامی و پرورش مهارت‌های رسانه‌ای دانش‌آموزان در مدارس سراسر استان آغاز به کارکرد.

کد مطلب: ۱۵۲۲۸۹۱
لینک کوتاه کپی شد
آغاز اجرای طرح «رادیو مدرسه» در مدارس استان اصفهان
به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، مهدی نم نبات، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در خصوص اجرای طرح «رادیو مدرسه» اظهار داشت: اجرای طرح «رادیو مدرسه» می‌تواند فرصتی مغتنم در کشف استعدادهای دانش‌آموزان در زمینه‌های ایده‌پردازی، گویندگی و تدوینگری فراهم کند و نویدبخش آینده‌ای روشن برای دانش‌آموزانی باشد که می‌خواهند صدای خود را به گوش دیگران برسانند.

وی افزود: طرح استانی «رادیو مدرسه» باهدف تقویت هویت ایرانی - اسلامی و پرورش مهارت‌های رسانه‌ای دانش‌آموزان، در مدارس سراسر استان آغاز به کارکرد. این طرح که توسط اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان تدوین شده، فرصتی منحصربه‌فرد و تحولی بزرگ در حوزه پرورشی و تربیتی مدارس استان خواهد بود.

نم نبات عنوان کرد: رادیو مدرسه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های تربیتی و فرهنگی ماست که با محوریت نسل‌های Z و آلفا طراحی شده است. این برنامه تلاش دارد انسجام اجتماعی، مسئولیت‌پذیری، و مشارکت دانش‌آموزان را تقویت کند و سبک زندگی ایرانی - اسلامی را به شکل جذاب و پویا به نسل امروز منتقل کند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان اضافه کرد: در این طرح، پادکست برگزیده جدای از انتشار در فضای مجازی، از بلندگوی تمام مدارس استان در ساعت تفریح، مراسم آغازین مدارس، بین الصلاتین، ساعات دروس تفکر و سبک زندگی و دیگر فرصت‌ها به صلاحدید مدیر مدرسه پخش خواهد شد.

وی تصریح کرد: این طرح به دانش‌آموزان امکان می‌دهد استعدادهای خود را در حوزه رسانه شکوفا کنند و با تولید پادکست‌هایی متناسب با مناسبت‌های ملی و مذهبی، هم به یادگیری عمیق‌تری برسند و هم تأثیرگذار باشند. ما با تشویق دانش‌آموزان به کارگروهی از همه ظرفیت‌های مدارس از جمله برگزیدگان مسابقات فرهنگی و هنری، دانش‌آموزان ایده‌پرداز، گوینده و تدوینگر استفاده می‌کنیم. این برنامه علاوه بر جنبه تربیتی، می‌تواند بستری برای آماده‌سازی دانش‌آموزان برای فعالیت‌های حرفه‌ای آینده باشد.

نم نبات خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان و همکاران توانمند در حوزه تولید محتوا می‌توانند با مراجعه به کانال رسمی رادیو مدرسه در شاد به آدرس https://shad.ir/radiomadrese_isf  از اطلاعات بیشتر بهره‌مند شده و آثار خود را بر اساس موضوعات پیشنهادی ارسال نمایند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار