آمادگی ۲۸ تیم عملیاتی هلال احمر اردبیل برای امدادرسانی به زلزله زدگان
اردبیل (پانا) - مدیر عامل جمعیت هلال احمر اردبیل از آمادگی کلیه نیروهای امدادی این جمعیت برای اعزام به آذربایجان شرقی و امدادرسانی به حادثه دیدگان این استان خبر داد.
رامین معبودی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر اردبیل در پی زلزله ۵.۹ ریشتری که در بخش ترک آذربایجان شرقی اتفاق افتاد و در استانهای اردبیل، زنجان، آذربایجان غربی و گیلان احساس شد، گفت: ۱۰ شعبه شهرستانهای تابعه، ۱۲ پایگاه امداد و نجات بین شهری، تیم واکنش سریع، تیم آنست و تیمهای پشتیبانی استان در آمادگی کامل برای امدادرسانی به سر میبرند.
او اضافه کرد: در لحظات اولیه زلزله به کلیه عوامل امدادی استان و شعب تابعه آماده باش داده شد تا در صورت نیاز به یاری زلزله زدگان بشتابیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تصریح کرد: بلافاصله جلسه هماهنگی و آمادگی در محل مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری (EOC) معاونت امداد و نجات استان تشکیل شد و تدابیر لازم برای جهت پاسخگویی به هرگونه حوادث و سوانح احتمال در نظر گرفته شد.
معبودی گفت: تیمهای ارزیاب شهرستانهای نیر و کوثر که بیشترین تاثیر از زلزله را داشتند به سطح شهر و روستاهایی که در شعاع زلزله قرار داشتند اعزام شدند که تاکنون روستاهای برجلو، میردمیر، ولی عصر، ساری دره، کریق بزرگ، سعید خانلو، سوره درق، امام چایی، مانقوتای و ایلیخچی از توابع شهرستان نیر و روستاهای فیروزآباد، گنجگاه، فاراب، زرج آباد، شرج آباد، ینگجه قشلاق و گیلاندوز از توابع شهرستان کوثر توسط تیمهای ارزیاب مورد ارزیابی قرار گرفته اند که خوشبختانه هیچ خسارتی گزارش نشده است.
او افزود: ۱۴۰ نفر از نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر استان در قالب ۲۸ تیم با ۲۵ دستگاه خودروی امدادی در آمادگی کامل برای پاسخگویی احتمالی به سر میبرند.
مدیر عامل جمعیت هلال اردبیل ادامه داد: دو خودروی ایسوزو با دو راننده و دو نفر نجاتگر برای امدادرسانی به آذربایجان شرقی اعزام شده اند.
معبودی گفت: جمعیت هلال احمر استان اردبیل برای اعزام نیروهای امدادی، تجهیزات و اقلام امدادی مورد نیاز برای آسیب دیدگان ناشی از زلزله در آمادگی کامل به سر میبرند.
او در پایان افزود: مردم با حفظ خونسردی خود و همکاری با نیروهای امدادی میتوانند یاریگر و تسهیل گر عملیات امدادی باشند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نیزگفت: زلزله به مرکزیت میانه به دلیل شدت بالا در شهرهای استان اردبیل به ویژه مشگین شهر و اردبیل نیز احساس شد.
نادر فلاحی افزود: با توجه به شدت ۵.۹ ریشتری زلزله این امکان وجود داشت که بناهای تاریخی به ویژه در مشگین شهر آسیب ببینند که طی بررسیها مشخص شد، آسیبی به بناها وارد نشده است.
اوتصریح کرد: وضعیت مشابه در شهرهای دیگر از جمله اردبیل نیز دیده میشود و خوشبختانه زلزله میانه آسیبی متوجه بناهای تاریخی نساخته است.
فلاحی افزود: به دلیل وقوع پس لرزهها کارشناسان در وضعیت آماده باش هستند تا با سرکشی به بناهای تاریخی از وضعیت آنها مطلع شوند.
ارسال دیدگاه