صیدلو: فلسفه آموزش و پرورش امروز تنها انتقال اطلاعات نیست

دماوند (پانا) - نشست تخصصی معاونین پشتیبانی و توسعه مدیریت مناطق ۲۱ گانه شهرستانهای استان تهران با حضور مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در دماوند برگزار شد.

کد مطلب: ۹۶۶۳۹۷
لینک کوتاه کپی شد
صیدلو: فلسفه آموزش و پرورش امروز تنها انتقال اطلاعات نیست

محمد صیدلو مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در این نشست با اشاره به این که تاثیر اقدامات در حوزه تخصصی معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت بسیار خود را زود نشان می‌دهد، اظهار داشت: عکس العمل‌ها و حساسیت‌ها نسبت به این حوزه بسیار بیشتر از دیگر حوزه‌ها است و لذا باید با کار کارشناسی و تخصصی در این حوزه از ایجاد تنش خودداری نمود.

او با اشاره به اینکه اگر قرار است بدانیم حال آموزش و پرورش کشور خوب است یا نه باید بدانیم در کلاس درس و مدارس ما چه می گذرد، تاکید کرد: تا حال مدارس ما خوب نباشد حال آموزش و پرورش خوب نخواهد شد.

صیدلو ادامه داد:اگر همکاران ما در مدرسه اعتقادی به برنامه‌های حوزه های ستادی نداشته باشند قطعا اتفاق مثبتی در دستگاه تعلیم و تربیت کشور شکل نمی‌گیرد و این نیازمند یک همدلی بین تمام خانواده آموزش و پرورش است.

او با تاکید بر اینکه جامعه امروز ،خانواده امروز و دانش آموز امروز با گذشته بسیار متفاوت است ،تصریح کرد: دنیای مجازی امروز روابط را بسیار متفاوت و پیچیده کرده است و فلسفه آموزش و پرورش امروز تنها انتقال اطلاعات نیست بلکه آنچه که بیشتر از هر چیز های مهم و حائز اهمیت است تربیت می باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در ادامه با اشاره به اینکه تربیت دارای ساحت‌های متفاوت است که نباید از هیچ کدام از آنها غافل شد، گفت: امروز ما متولی تعلیم و تربیت دانش‌آموزان هستیم و نباید منتظر ایجاد شرایط ایده آل و آرمانی بمانیم و تلاش های خود را هر چند اندک اما با جدیت باید دنبال کنیم .

این مقام مسئول با اشاره به اینکه باید نسبت به حوزه تحت پوشش خود برنامه ریزی کرد و در مسیر اهداف تعلیم و تربیت حرکت نمود ، یادآور شد: باید پاسخگوی مردم نسبت به عملکرد خود باشیم و با تفویض اختیار به مدارس به اهداف مدرسه محوری نزدیک شویم و از ارسال بخشنامه ها و دستورالعمل های غیر ضروری خودداری نمود.

صیدلو در پایان با تاکید بر شناسایی ظرفیت ها و منابع منطقه ای خاطرنشان کرد: باید این ظرفیت‌ها را از بالقوه به بالفعل درآورد و تغییر و تحول را باید از سطوح پایین تر آغاز نمود تا در تا در سطوح بالا دستی نیز شکل گیرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار