معاون سازمان نوسازی مدارس کشور: یزد در شاخص های نوسازی مدارس جزو استانهای برتر کشوراست
یزد(پانا)- "داریوش ورناصری " در آیین تکریم و معارفه مدیران کل پیشین و جدید نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان یزد اظهار داشت: یزد یکی از برترین استانهای کشوردرارتباط با شاخصهای تعیین شده نوسازی مدارس است.
معاون فنی و نظارت سازمان توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس کشور تصریح کرد: یزد در بحث افزایش سرانه آموزشی و جذب اعتبارات نوسازی و تجهیز و توسعه مدارس در زمره استانهای برتر کشور قرار دارد.
"ورناصری "با تاکید بر اینکه سالانه تعدادی از فضاهای آموزشی ما به آمار فرسوده ما اضافه میشوند که نیاز به تخریب و بازسازی دارند گفت: حضور خیرین یکی از مسائل بسیار مهمی است که حتما باید در برنامههای اصلی نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس گنجانده شود.
وی ادامه داد: در سالهای گذشته با وجود مشکلات و نیازمندیهای زیاد، افزایش اعتبارات داشتیم به گونهای که سال گذشته تخصیص اعتبارات ما حدود ۱۱۰ درصد بوده و اعتبارات امسال هم نزدیک به دو برابر شده است.
معاون فنی و نظارت سازمان توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس کشور بیان کرد: در ابتدای امسال ما در هشت استان کشور به شدت درگیر سیل بودیم و سه استان لرستان، خوزستان و گلستان به صورت بسیار ویژه درگیر این موضوع بودند.
"ورناصری "گفت: ما به دلیل همین سیلها مجبور به اختصاص اعتبارات بسیار زیادی به این استانها شدیم و خوشبختانه در این ایام شاهد افتتاح مدارس آسیب دیده بازسازی شده هستیم.
وی عنوان کرد: امسال برای شروع سال تحصیلی حدود یک هزار و ۷۰۰ پروژه با ۱۰ هزار کلاس درس را آماده بهرهبرداری کردیم که انشاالله هفته آینده به صورت متمرکز افتتاح میشوند.
معاون فنی و نظارت سازمان توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس کشور ادامه داد: در حال حاضر سرانه کشور به صورت میانگین پنج و دو دهم است در حالی که باید به ازای هر دانشآموز باید هشت و دو دهم باشد که نشان دهنده کمبود سه متری فضای آموزشی به ازای هر دانشآموز هستیم.
"ورناصری "تصریح کرد: در این زمینه یکی از مهمترین مسائلی که باید مد نظر باشد، حضور خیرین در این عرصه است و الان بیش از هر زمانی نیاز به مشارکت بیشتر خیران هستیم.
وی افزود: هر پروژه خیری که در استان شروع شود ما به صورت صد درصد قول تکمیل آن را میدهیم ولی اگر پروژه خیری جدیدی نداشته باشیم، اعتبارات ملی خیری را نمیتوانیم به استان اختصاص دهیم.
وی ادامه داد: حدود ۲۵ هزار کلاس داشتیم که گرمایش آنها با بخاری نفتی تامین میشد که امسال انشاالله تا دو یا سه هفته آینده جشن جمعآوری این بخاریها و به دنبال آن بحث جمعآوری مدارس خشت و گلی را برگزار میکنیم.
"ورناصری" گفت: استان یزد به واسطه وضعیت تاریخی که دارد مدارس خشت و گلی زیادی داشت و نزدیک به ۶۰ مدرسه داشتیم که تخریب و بازسازی شد تا بتوانیم پایان استفاده از مدارس خشت و گلی در یزد و کشور را اعلام کنیم.
ارسال دیدگاه