جلسه پایگاه تغذیه سالم (بوفه) مدارس سازمان دانش آموزی استان گیلان برگزار شد
رشت (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: بوفه های مدارس پایگاهی برای ترویج تغذیه سالم باشد.
جمیل عباسی غریب در حاشیه برگزاری جلسه پایگاه تغذیه سالم (بوفه) مدارس افزود: بوفه ها به عنوان مروج تغذیه سالم در نظر گرفته شوند و این مهم از کارهایی است که می توانیم در راستای بهداشت دانش آموزان به نحو احسن انجام دهیم.
وی با اشاره به ضرورت توجه به بهداشت، سلامت و تغذیه دانش آموزان اظهار داشت: مصرف مواد غذایی سالم نقش مهمی در سلامت دانش آموزان دارد بنابراین بوفه های مدارس باید تغذیه های مناسب و سالم برای این قشر داشته باشد.
معاون پرورش و فرهنگی آموزش و پرورش استان گیلان توجه به برچسب نشانگر تغذیه را ضرورتی برای ارتقای سلامت عنوان و خاطر نشان کرد: مواد غذایی که در بوفه های مدارس در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد، باید دارای نشان سلامت باشد.
وی با تأکید بر ارائه آموزش به دانش آموزان درباره نشانگرهای تغذیه ای و توجه آنها به این نشانگرها تصریح کرد: قند، نمک و چربی در کنار میزان کالری از جمله مواردیست که در برچسب های نشانگر رنگی تغذیه به آن توجه شده و میزان خطر ورود هر کدام از این مواد به بدن نیز نشان داده شده است.
عباسی غریب با اشاره به اهمیت همکاری آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی در استان گیلان برای ارتقاء سلامت و بهداشت در مدارس و ضرورت توجه به این مهم در سال تحصیلی جدید بیان داشت: با هماهنگی دو طرف برای اجرای برنامه ها، شاهد ارتقاء کمی و کیفی اهدافمان در بخش بهداشت، تغذیه ایمنی در مدارس خواهیم بود.
وی با بیان این که همه ما بایستی دست به دست هم برای ارتقاء بیش از پیش بهداشت ، تغذیه و ایمنی در مدارس همکاری های لازم را داشته باشیم، اضافه کرد: کارهایی مانند بهداشت و ارتقاء سلامت، کار سیستمی است و تفکر سیستمی نیاز دارد.
ارسال دیدگاه