رونمایی از ۲رقم جدید برنج در رشت
رشت (پانا) - محققان مؤسسه تحقیقات برنج کشور امروز آنام و تیسا، ۲رقم جدید برنج را در رشت رونمایی کردند.
محققان مؤسسه تحقیقات برنج کشور توانستند نوع جدیدی از برنج را به نام های آنام و تیسا تولید کنند که علاوه بر مصرف کمتر آب، کیفیت بسیار خوبی دارد.
رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور گفت: آنام و تیسا با مشارکت کشاورزان کشت آزمایشی شد.
مریم حسینی افزود: رقم تیسا برنج با کیفیت بالا است که با تلفیق یک رقم محلی و یک لاین پرمحصول در موسسه بینالمللی تحقیقات برنج تولید شد.
وی گفت: قد بوته برنج تیسا حدود ۱۱۰سانتیمتر است.
رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور در خصوص رقم آنام نیز گفت: این رقم حاصل تلفیق برنج صالح و هاشمی است که و ارتفاع بوته آن ۹۳تا۱۰۲ سانتیمتر است.
مریم حسینی تصریح کرد: تولید حدود ۷تن شلتوک در هکتار، کیفیت مطلوب پخت و مقاوم در برابر بیماری بلاست و دیگر آفات از مزایای ۲رقم جدید برنج تیسا و آنام است.
وی در پایان اعلام کرد: دوره پرورش برنج تیسا و آنام حدود ۹۲تا۹۵، ۵تا۱۰ روز کمتر از ارقام بومی همانند طارم و هاشمی است.
سرپرست استانداری گیلان هم با اشاره به مزیت های کشت این ارقام در استان گفت: کشت این ۲رقم برنج می تواند نقش مهمی در مدیریت مصرف آب داشته باشند.
ارسلان زارع افزود: باید از دانش روز کشاورزی استفاده شود تا علاوه بر کمیت محصولات کشاورزی کیفیت آن هم ارتقا یابد.
ارسال دیدگاه