سومین جشنواره غذاهای بومی محلی اردستان برگزار شد
اردستان، اصفهان (پانا) - سومین جشنواره غذاهای بومی محلی شهرستان اردستان با حضور جمعی از مسئولین شهرستان در دبستان سما برگزار شد.
در این جشنواره ۳۷۵نفر از همکاران فرهنگی ، دانش آموزان و اولیای آنان شرکت نمودند. شفیعی مدیر آموزش و پرورش اردستان در این جشنواره گفت : این جشنواره با هدف احیای فرهنگ طبخ غذاهای بومی محلی و سنتی برگزار می گردد. ترویج سفره های ایرانی و احیای مصرف نمودن و استفاده از غذاهای بومی و اصیل در بین خانواده ها باید دوباره صورت گیرد. تغذیه سالم و تشویق خانواده ها به آشپزی بومی محلی و سنتی از اهداف دیگر این جشنواره می باشد. وی در ادامه گفت : عدم توجه به غذاهای سنتی و سفره های ایرانی راه ورود به فرهنگ غرب و غذاهای آماده و مضر را باز خواهد کرد. از دیگر اهداف این جشنواره ایجاد جاذبه گردشگری در بین مردم خواهد بود. شفیعی خطاب به خانواده های حاضر در جشنواره گفت : از پختن غذاهای تکراری در منزل پرهیز کنید و استفاده از نمک و روغن را به حداقل برسانید. بانوان اردستانی با طبخ غذاهای بومی و سنتی ، فرهنگ دوری از فست فودها و غذاهای آماده و مضر را برای فرزندان خود نهادینه نمایند.
ارسال دیدگاه