معاون آموزش ابتدایی: نباید وقت دانشآموزان صرف حفظ محفوظاتی شود که در آینده به دردشان نمیخورد
حضور با اشتیاق دانشآموزان در مدرسه و لذت بردن از یادگیری رویکرد اصلی ماست
تبریز (پانا)- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: حضور با اشتیاق دانش آموزان در مدرسه و لذت بردن از یادگیری رویکرد اصلی وزارت آموزش و پرورش است.
رضوان حکیم زاده صبح امروز در آیین افتتاحیه هفتمین جشنواره پروژه های علمی دانشآموزان دوره ابتدایی در تبریز اظهار کرد: اگر امروز آموزش و پرورش عمومی در کشور وجود دارد و همه کودکان در سرتاسر کشور می توانند به مدرسه بروند، ما مدیون یکی از انسان های بزرگ و روشن اندیش شهر تبریز بنام میرزا حسن رشدیه هستیم.
وی ادامه داد: اگر امروز خوشحالیم که از سرتاسر ایران در یک فضای برخوردار مردم سالاری دینی، بدور از استبداد زندگی میکنیم مدیون بزرگ دلیرانی چون ستارخان و باقرخان، قهرمانان پرآوازه شهر اولینها هستیم که با رشادت در برابر استبداد ایستادند تا یکپارچگی این مرز و بوم حفظ شود.
حکیم زاده خاطر نشان کرد: طرح پروژه های علمی دانش آموزان دوره ابتدایی کشور یکی از اقدامات تحولی وزارت آموزش و پرورش در راستای سند تحول بنیادین، چرخش از آموزش صرف و حفظ محفوظات به پرورش دانشآموزان فکور و پژوهنده و تدریس مبتنی بر پژوهش است.
وی ادامه داد: ما معتقدیم این جشنواره باید به کل جریان آموزش در دوره ابتدایی تعمیم پیدا کند تا دانشآموزان بتوانند در یک محیط شاداب و امن و با مشارکت و به دور از رقابت تحصیل کنند و بتوانند مسائل درسی را به نیازها و مسائل واقعی زندگی پیوند بزنند.
وی تصریح کرد: از این طریق میتوانیم فاصله بین آموزشهای مدرسهای و مشکلات و نیازهای جامعه را از همان ابتدای کودکی برداریم تا وقت دانشآموزان، صرف حفظ محفوظاتی نشود که در آینده به دردشان نمیخورد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش همچنین گفت: دانشآموزان میتوانند با درک سودمندی دانش با استفاده از آموختههای خود دستاوردهای ارزشمندی برای تمامی مردم جهان کسب کنند.
وی در ادامه حضور با اشتیاق دانشآموزان در مدرسه و لذت بردن از یادگیری رویکرد اصلی وزارت آموزش و پرورش اعلام و اضافه کرد: جشنواره جابر بن حیان یکی از فرصتهایی است که میتوانند سبب شکلگیری اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری شود و ما باید این کار را از دبستانها شروع کنیم.
حکیم زاده با تاکید بر اینکه این دانشمندان کوچک سرمایههای بزرگ و آیندهسازان کشورند، خاطر نشان کرد: ما با خرسندی به همه جهانیان و خصوصا آنهایی که با ذهنهای محدود و مادی نگرشان که تصور میکنند میتوانند اراده ملت ایران را به بند بکشند، اعلام میکنیم، که با داشتن چنین دانشمندان کوچکی بیشتر از گذشته دلمان به آینده روشن است و مطمئنیم با یاری خداوند به تمامی موانع غلبه خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: شاید دشمنان ایران اسلامی برای مدت کوتاهی بتوانند کالاهای اساسی و دارو را از این ملت دریغ کنند اما بدانند که نمیتوانند مغزهای ما را از خلاقیت، نوآوری و اندیشیدن و کشف راه های جدید تحریم کنند و نخواهند توانست قلب های ما را از تپیدن و عشق ورزیدن به این آب و خاک بازدارند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: دیوار تحریم های شما بسیار کوتاه تر و پوشالی تر از بلندای همت، خلاقیت و اراده استوار مردم ایران زمین است و حضور این کودکان مدعای کلام ماست.
وی برپایی نمایشگاه طرح عید و داستان را از دیگر برنامههای هفتمین جشنواره کشوری جابر بن حیان اعلام و اضافه کرد: این طرح عید امسال با هدف تقویت مهارتهای نوشتن، خواندن و پرورش قوه تخیل و خلاقیت دانش آموزان و در راستای رویکردهای اصلی معاونت آموزش ابتدایی مبنی بر بازگشت به بسترهای مناسب تربیت کودکان و احترام به حق انتخاب دانشآموزان در مدارس سراسر کشور اجرا شد.
حکیم زاده با اشاره به استقبال دانش آموزان دوره ابتدایی کشور از اجرای طرح عید و داستان گفت: امیدواریم با اجرای این طرح بسترهای مناسب تربیت کودکان در مدارس فراهم شود.
ارسال دیدگاه