مسئول دبیرخانه کانون های مساجد یزد:
ما در حوزه فعالیت های فرهنگی باید همیشه ذهنی خلاق و چشم هایی باز و دلی آگاه داشته باشیم
یزد(پانا) - مسئول دبیرخانه کانون های مساجد یزد گفت: فلسفه وجودی کانون های فرهنگی هنری مساجد، دعوت و تعالی بخشی جامعه در رشد معنوی و همزیستی مسالمت آمیز است.
حجت الاسلام گرجی، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد یزد ضمن تبریک و تشکر از حضور گرم کانون های فرهنگی هنری مساجد در گردهمایی اوقات فراغت استان یزد و با اشاره به کلام پیامبر اکرم(ص) که فرمودند « یا علی اگر یک نفر به دست تو هدایت شود ارزشش از آنچه که خورشید بر آن تابیده، بیشتر است» گفت: آنچه از کلام پیامبر (ص) می فهمیم ارزش کار فرهنگی است و در این راستا کسانی که پا در عرصه و میدان تعلیم و تربیت می گذارند به مراتب ارزشی بالا و والا دارند.
وی افزود: لازمه کار فرهنگی دو چیز است، یکی دانش فرهنگی و دیگری مهارت فرهنگی و در این راستا دانش فرهنگی همان دانایی و آگاهی و اطلاعات از فضائل اخلاقی و رذائل نفسانی است و مهارت فرهنگی نیز یعنی استفاده از ابزار و قالب های متناسب با زمان، مکان و مخاطب است.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد یزد خاطرنشان کرد: ما در حوزه فعالیت های فرهنگی باید همیشه ذهنی خلاق و چشم هایی باز و دلی آگاه داشته باشیم زیرا در غیر این صورت پروسه تبلیغ دینی و فعالیت فرهنگی ما با شکست مواجه می شود.
حجت الاسلام گرجی تصریح کرد: ما باید بدانیم حتی کسانی که در زمینه مسائل غیر اخلاقی و غیر انسانی فعالیت می کنند، کار جدی انجام می دهند و حتی شب بیداری های زیادی را متحمل می شوند تا فرهنگی غلط را در جامعه انسانی بارور کنند، بنابراین بر تمامی کسانی که در حوزه تعلیم و تربیت ورود کرده اند لازم است که کار جدی و علمی فرهنگی را دنبال کنند و لحظه ای غافل نباشند و به تعبیر سعدی، حرم در پیش است و حرامی در پس، اگر رفتی بردی و گر خفتی، مردی.
وی افزود: فلسفه وجودی کانون های فرهنگی هنری مساجد، دعوت و تعالی بخشی جامعه در رشد معنوی و همزیستی مسالمت آمیز و نیز جلوگیری از آسیب های اجتماعی است.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد یزد بیان کرد: زمانی ما می توانیم سخن از موفقیت و پیشرفت فرهنگی سخن بگوییم که در کاهش آسیب های اجتماعی مانند طلاق، خیانت، بزه کاری، اعتیاد و ... گامی موثر برداشته باشیم.
حجت الاسلام گرجی بیان کرد: امام صادق(ع) می فرمایند « کونوا دعاه الناس بغیر السنتکم ...» که با استعانت از این روایت می فهمیم جامعه امروز ما نیازمند امام موسی صدرهاست که با صبوری و دانش فرهنگی و اخلاق نیکو بتواند رمیدگان از جامعه دینی و انسانی را به آغوش لطف و مهربانی بازگرداند.
ارسال دیدگاه