تحلیل محتوای کتاب درسی، پیش نیاز تدریس موفق معلم است

کرمان (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در دومین جلسه شورای تحلیل محتوای آموزشی و پرورشی استان کرمان، گفت: تحلیل محتوای کتاب درسی، پیش نیاز تدریس موفق معلم است.

کد مطلب: ۸۳۶۴۶۲
لینک کوتاه کپی شد
تحلیل محتوای کتاب درسی، پیش نیاز تدریس موفق معلم است

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، احمد اسکندری نسب با اشاره به لزوم بهره گیری از روش های نوین آموزشی در مدارس، افزود: بهره گیری از محتوای الکترونیکی و روش های یادگیری الکترونیکی تا ۳۰ درصد سطح یادگیری را بالا می برد.

وی با اشاره به ساحت های شش گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، یادآور شد: معلم پیش از تدریس کتاب درسی باید محتوای آن را به خوبی تحلیل کند و ارائه خوب یک محتوا می تواند جایگاه محتوای درسی را تثبیت کند و بر تحقق یادگیری خلاقانه کمک کند.

رئیس شورای تحلیل محتوای آموزشی و پرورشی ضمن تاکید بر اینکه که می بایست مهارت های علمی تحلیل محتوا در مدارس بیش از پیش جدی گرفته شود، خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه ۸۲۸ شورای عالی آموزش و پرورش ورود هرگونه محتوای مکتوب و غیرمکتوب و غیراستاندارد به مدارس ممنوع است.

اسکندری نسب مرجع تعیین و تشخیص استاندارد محتوا در آموزش و پرورش را سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی دانست و گفت: مولفان می توانند با مراجعه به این سازمان نسبت به اخذ تاییدیه محتوای خود اقدام کنند.

شایان ذکر است در دومین جلسه شورای تحلیل محتوای آموزشی و پرورشی امضای تفاهم نامه پژوهشی با دانشگاه شهید باهنر کرمان، ایجاد کارگروه ساماندهی محتوای آموزشی و پرورشی پیش دبستانی، نظارت بر توزیع کتب و بست

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار