مشاور مدیرکل آموزش و پرورش خراسانرضوی در امور زنان و بانوان:
مشکلات هویتی، اصلیترین کمبود در دانشآموزان دختر است
مشهد (پانا) - مشاور مدیرکل آموزش و پرورش خراسانرضوی در امور زنان و بانوان اظهار کرد مشکلات هویتی اصلیترین کمبود در دانشآموزان دختر است.
ریحانه ایزدی، مشاور مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در امور زنان و بانوان در حاشیه گردهمایی مدیران مدارس و مراکز غیردولتی مشهد در گفت وگو با پانا گفت: «ما در اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی چند جامعه هدف در زمینه بانوان داریم؛ دانش آموزان دختر و بانوان معلم. وقتی ما جامعه هدفی را در نظر می گیریم، باید به طور مداوم آن جامعه را رصد و بررسی کنیم. بزرگترین مشکلی که در جامعه هدف ما وجود دارد، مشکلات هویتی دانش آموزان دختر است. تلفن همراه اصلی ترین وسیله انحرافی برای دانش آموزان دختر بود و رسانه های معاند با نشر اخبار غلط مشکلات هویتی را در دانش آموزان دختر ایجاد کردند. متأسفانه الگوبرداری دانش آموزان دختر از فضای مجازی است که اگر این روند پیش برود، بیشتر دانش آموزان دختر ما گمراه می شوند. شاید اگر ما آسیب های اجتماعی فضای مجازی را به دانش آموزان دختر نشان بدهیم، روند رشد انحراف دانش آموزان دختر کمتر بشود.»
ایزدی در ادامه بیان کرد: «ما در سال ۱۴۰۱ شاهد حضور پرشور دختران در ناآرامی های اخیر بودیم. قطعا دختران جامعه مشکلی با دین ندارند، چون دین یک موضوع فطری است. دختران ما به دلیل الگوبرداری نامناسب شروع به اعتراض می کنند. الگوسازی نامناسبی که در فضای مجازی برای مردم جامعه به وجود آمد، اصلی ترین علل به وجود آمدن اتفاقات اخیر بود. ما به دختران جامعه توصیه می کنیم که اصلا به فضای مجازی اعتماد نکنند. فضای مجازی کشورهایی مانند آمریکا و کانادا را مهد آزادی و تمدن نشان می داد، اما آمارهای جهانی و دلایل دیگر آمریکا را خطرناک ترین کشور برای زنان نشان می دهد.»
ایزدی افزود: «وظیفه و رسالت معلمان در آموزش و پرورش، نشان دادن اخبار درست و غلط به دانش آموزان در فضای مجازی است. وقتی ما به سلاح تفکر نقادانه مجهز باشیم، می توانیم اخبار درست و غلط را تفکیک کنیم. هر دانش آموز وقتی خبری را می خواند، برای اینکه متوجه شود آیا خبر واقعی است یا نه؛ باید از خود سؤال هایی بپرسد. چه کسی این پیام را منتشر کرده است؟ هدف فرد منتشرکننده از انتشار این پیام چه بوده است؟ اگر من این پیام را بخوانم برای فرد منتشرکننده چه سودی دارد؟ اگر هر دانش آموز این سؤالات را هنگام خواندن متن از خود بپرسد، دیگر هیچ وقت به اخبار نادرست توجه نمی کند.»
دانش آموزان خبرنگار: سید سبحان نعمتی
ارسال دیدگاه