دیدار رئیس آموزش و پرورش شهرستان بن با رئیس بنیاد ملی نخبگان چهارمحال و بختیاری
بن (پانا) - رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بن با رئیس بنیاد ملی نخبگان چهارمحال و بختیاری دیدار کرد.

حجت الله نادری رئیس و محسن گنجعلی معاون آموزشی آموزش و پرورش شهرستان بن با یعقوب طادی رییس ملی بنیاد نخبگان استان چهارمحال و بختیاری دیدار کردند.
در ابتدای این دیدار نادری رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ضمن تبریک انتصاب رئیس بیناد ملی نخبگان؛ به توانمندی و پتانسیل دانش آموزان و فرهنگیان شهرستان در زمینه های علمی، فرهنگی، پژوهشی و... اشاره کرد و شهرستان بن را مستعد حمایت های این بنیاد در زمینه های مربوطه دانست.
یعقوب طادی رئیس بنیاد ملی نخبگان استان نیز برنامه هایی را جهت حمایت از ظرفیت و توانمندی دانش آموزان و فرهنگیان شهرستان بن ارائه داده و قول مساعدت و حمایت از دانش آموزان و فرهنگیان نخبگان شهرستان را داد.
دانش آموز خبرنگار: فاطمه آقابابایی بنی
ارسال دیدگاه