قیمت مصوب گوشت گرم در آذربایجانشرقی اعلام شد
تبریز (پانا) - مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی از آغاز طرح برخورد با گرانفروشی گوشت قرمز در آذربایجانشرقی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، حسین غریب در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه طرح برخورد با گرانفروشی گوشت قرمز در سراسر کشور آغاز شده، افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز به تبع آن در این حوزه اقداماتی انجام داده است. بازرسان تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی استان از قصابی ها و فروشگاه های زنجیره ای استان بازدید کردند و به صورت میدانی براساس فاکتورهای خرید، این طرح نظارت اجرا شد.
وی با بیان اینکه در صورت مشاهده عدم رعایت سود مصوب قانونی توسط فروشندگان گوشت قرمز، با متخلفان برخورد قانونی صورت می گیرد ادامه داد: برای واحدهای متخلف پرونده تعزیراتی تشکیل می شود و همچنین تذکرات لازم در خصوص رعایت نرخ مصوب قیمت گوشت قرمز اعلام می شود.
غریب با اشاره به اینکه در حال حاضر گوشت گرم و منجمد به اندازه کافی و به وفور در میادین و بازار وجود دارد و هیچ گونه کمبودی در استان وجود ندارد، افزود: توزیع گوشت منجمد نیز در سراسر استان به هر میزان که بازار کشش داشته باشد انجام می گیرد و تاکنون در سه ماه گذشته بیش از یک هزار تن گوشت قرمز گوسفند و گوساله منجمد با قیمت مصوب دولتی به منظور حمایت از مصرف کنندگان و ایجاد تعادل در بازار از طریق فروشگاه های زنجیره ای و تعدادی از مغازه های خرده فروشی به عنوان کاسبان امین در سطح شهر تبریز و سایر شهرستان ها توزیع شده و هم اکنون نیز تداوم دارد و با ذخیرهسازی مناسب و تمهیدات اندیشیده شده در ماه پایانی سال و ماه مبارک رمضان انشاالله مشکلی در خصوص گوشت قرمز مشاهده نخواهد شد.
وی گفت: قیمت مصوب گوشت گرم گوساله نر بدون استخوان هر کیلو ۲۶۵ هزار تومان، گوشت گرم گاو ماده بدون استخوان هر کیلو ۲۳۵ هزار تومان، گوشت گرم گوسفند ماده مخلوط هر کیلو ۲۴۵ هزار تومان، ران گوسفند ماده با گردن هر کیلو ۲۶۵ هزار تومان، گوشت گرم گوسفند نر (بره) مخلوط هر کیلو ۲۶۵ هزار تومان، ران گوسفند نر با گردن هر کیلو ۲۸۵ هزار تومان، سردست راسته هر کیلو ۲۷۵ هزار تومان، بز ماده (مخلوط) هر کیلو ۲٠٠ هزار تومان است.
غریب یادآور شد: مردم استان در صورت مشاهده هرگونه گرانفروشی و تخلف در زمینه عرضه و فروش گوشت و سایر اقلام اساسی، با شماره تلفن ۱۲۴ تماس گرفته و یا موضوع را به واحدهای بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی در مدیریت جهادکشاورزی شهرستانها گزارش کنند.
ارسال دیدگاه