کارشناس بهداشت و سلامت آموزش و پرورش ناحیه یک ری:
تغذیه هر انسان میزان بازدهی ذهنی و سلامت روح و جسم او را میسازد
شهرری (پانا) - کارشناس بهداشت و سلامت آموزش و پرورش ناحیه یک ری، گفت نوع تغذیه هر انسان میزان بازدهی ذهنی و سلامت روح و جسم او را میسازد و میتواند عاملی موثر در مقابله با بیماریهای گوناگون باشد.
تکتم قرقلو، کارشناس بهداشت و سلامت آموزش و پرورش ناحیه یک ری، همزمان با روز جهانی غذا در گفتوگو با پانا، اظهار کرد: «شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۲ تحت عنوان "غذا برای همه، هیچکس نباید فراموش شود" در نظر گرفته شده؛ این روز مصادف با شانزدهم اکتبر، بیست و چهارم مهرماه است که با هدف جلوگیری از فقر و گرسنگی در نظر گرفته شده است؛ این روز همچنین میتواند فرصتی باشد برای تمامی انسانها تا همدلی خود را نسبت به هم نوعان خود و انسانهایی که از فقر رنج می برند ابراز کنند.»
وی با اشاره به اهمیت غذا در سبک زندگی هر شخص در ادامه گفت: «غذای سالم از لازمههای زندگی هر شخص است که باید همواره به آن توجه شود، چرا که نوع تغذیه هر انسان میزان بازدهی ذهنی و سلامت روح و جسم او را می سازد، از این جهت، برای پیشگیری از بیماریها و تامین سلامت فکری انسانها، گروههای غذایی متفاوتی برای مخاطبین گوناگون در هر جامعهای باید لحاظ شود.»
قرقلو با تأکید بر اهمیت توزیع مواد غذایی لازم در مناطق متفاوت و محروم، تصریح کرد: «سیاستهای متفاوتی در زمینه برنامهریزی، فرهنگسازی و توزیع مواد غذایی لازم در مناطق گوناگون و همچنین مدارس میبایست تدبیر شود تا مواد لازم برای تمام گروههای سنی و بخصوص دانشآموزان با گروههای سنی پایین از سلامت جسم و روان بهرهمند شوند.»
خبرنگار: مینا ادیبی
ارسال دیدگاه