مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان:
یکی از حلقههای مفقوده جامعه ما، فعالیت های تشکیلاتی است
سمنان (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان به اهمیت کار تشکیلاتی مدارس اشاره کرد و گفت: سازمان دانش آموزی و تشکل های زیر مجموعه آن مثل خبرگزاری پانا، مجامع دانش آموزی، پیشتازان و مجلس دانش آموزی باید برای تقویت مباحث تشکیلاتی دانش آموزان، برنامه داشته باشند؛ چرا که یکی از حلقههای مفقوده جامعه ما، کار تشکیلاتی است.
محمد شاه حسینی، در مانور تشکیلاتی سپاس مربی استان سمنان و در جمع دانش آموزان عضو تشکیلات پیشتازان با تشویق و خطاب قراردادن آنان به عنوان «دختران فاطمی و زینبی»، ضمن قدردانی از دست اندرکاران برگزاری این مانور که به خوبی یکی از راهبردهای تشکیلاتی پیشتازان به نام همدلی، همکاری و همفکری را به منصه ظهور رساندند، اظهار داشت: تشکیلات و تربیت تشکیلاتی زمانی موفق و اثربخش خواهد بود که در درون آن، مولفه های مهم و موثری همچون تربیت قرآنی، تربیت اسلامی و سبک زندگی ایرانی اسلامی به خوبی شکل گرفته و نهادینه شده باشد.
وی با عنوان این مطلب که اگر امروز در کار تشکیلاتی و گروهی ضعیف هستیم، نشانه آن است که در دوران کودکی و نوجوانی و زمان تحصیل، کار تشکیلاتی منسجم و هدف دار انجام نداده و نیاموخته ایم، افزود: شما باید دانش آموزان آینده ساز کشور را با برنامه هایی برای تمدن سازی، جامعه پردازی، سبک زندگی، علمی و پژوهشی و ... آماده زندگی اجتماعی کنید.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه سازمان دانشآموزی بزرگترین و بهترین فرصت برای یادگیری آموزشهای خارج از مدرسه است، اظهار کرد: سازمان دانش آموزی باید به منظور اعتلای شخصیت دینی، اخلاقی، عاطفی، علمی و اجتماعی دانش آموزان و در امر تربیت حرکت کند.
شاه حسینی با اشاره به اینکه توجه جدی به نقش مربیان و معلمان از اولویتهای تربیتی و توجه به نقش دانشآموزان در این فعالیتها، از اهداف مهم معاونت پرورشی و سازمان دانشآموزی است، افزود: استمرار و بقای هر جامعهای، مستلزم آن است که مجموعه باورها، ارزشها، دانشها و مهارتهای آن به نسلهای جدید انتقال یابد. مهمترین وسیله انتقال آموزش و پرورش است و مدرسه مهمترین واسطه برای انتقال دانش و مهارت فنی است.
وی با تأکید بر اینکه مهارت، علم و دانش و اخلاق، قدرت آفرین است، خطاب به دانش آموزان گفت: آنچه که امروز می آموزید در حقیقت چیزهایی است که در بزرگسالی به آن نیاز خواهید یافت و اگر این یادگیری، آموختن و تجربه کردن در امروز و در این دوران انجام نشود در آینده با مشکل روبه رو خواهید شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان، از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یک سند چشم انداز و مهم ترین برنامه نهاد تعلیم و تربیت کشور یاد کرد که برای تربیت تشکیلاتی نوجوان، جوانان و دانش آموزان این مرز و بوم تدوین شده است، اظهار کرد: سازمان دانش آموزی در بیانیه گام دوم انقلاب از سوی رهبر معظم انقلاب، جایگاه ارزندهای دارد و میتواند زمینه تحول در دانش آموزان گام دومی جامعه هدف را به وجود آورد.
شاه حسینی ضمن ابراز قدرشناسی از زحمات معلمان و مربیان از آنان خواست در تربیت دینی محصلان و متربیان به ویژه در انطباق تربیت آنان با موازین و آموخته های قرآن، حدیث و سیره معصومین علیهم السلام اهتمام نمایند.
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود نیز در این مراسم، در سخنانی از حمایت آموزش و پرورش از تشکل پیشتازان و فراهم کردن زمینه فعالیت برای آنها خبر داد و فعالیت های پیشتازان در شهرستان شاهرود را ستوده و از دانش آموزان و مربیان حاضر در مراسم تقدیر کرد.
سید محمد موسوی، رسالت دستگاه تعلیم و تربیت را فراهم سازی زمینه و بستر برای رشد و تکامل دانش آموزان دانست و گفت: ۵۴ درصد از جمعیت دانش آموزی شهرستان، بالغ بر ۱۷۰۰۰ دانش آموز، عضو تشکیلات سازمان دانش آموزی هستند و می توان گفت شهرستان شاهرود در ردیف شهرستان های برتر کشور از نظر میزان جذب دانش آموزان در تشکل های مختلف سازمان قرار دارد.
ارسال دیدگاه