کارگروه رصد و پایش مرغ زنده و گوشت مرغ در نیشابور تشکیل شد
نیشابور(پانا) - رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور، از تشکیل کارگروه رصد و پایش مرغ زنده و گوشت مرغ، با هدف کنترل تامین مرغ شهرستان نیشابور و مشهد در محل کشتارگاه سیمرغ هرم خبر داد.
![کارگروه رصد و پایش مرغ زنده و گوشت مرغ در نیشابور تشکیل شد](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTJhZTg04tU4/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHQUH6iua3mkIsAIKXaKdntA,,/MTJhZTg04tU4.jpg)
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی نیشابور، معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در حاشیه بازدید شبانه از کشتارگاه سیمرغ هرم این شهرستان در کارگروه رصد و پایش گفت: هدف از تشکیل این کارگروه ، کنترل تامین مرغ شهرستان نیشابور و مشهد است و تذکرات لازم به کشتارگاه و کشتارکن ها و همچنین تعاونی مرغداران در راستای اجرایی شدن دستورالعملهای جدید توزیع گوشت گرم مرغ داده شد.
محمدعلی فرهمندراد افزود: بر اساس جدول جدید برش شهرستانی تامین گوشت مرغ روزانه استان، کشتارگاه و سایر اعضای کمیته رصد و پایش باید همکاری لازم را در این خصوص داشته باشند.
وی یادآور شد: قطعه بندی گوشت مرغ خارج از نیاز شهرستان غیرمجاز است و از کشتارگاه ها و کشتارکن ها خواست که به توزیع گوشت مرغ بصورت کامل مبادرت کنند.
فرهمندراد همچنین بر پیگیری تعهدات مرغداران جهت تحویل گوشت و تخم مرغ با قیمت مصوب به بازار و نقش پررنگ تر دامپزشکی در این امر تاکید کرد.
ارسال دیدگاه