اختراع شیلد هوشمند توسط دانش آموز خلاق منطقه ۴ تهران
تهران (پانا) - دانش آموز خلاق و مبتکر آموزش و پرورش منطقه ۴ موفق به سه اختراع از جمله ساخت شیلد هوشمند شد.
محمد مدینه ای، دانش آموز منطقه چهار با نیاز سنجی هوشمندانه، در بحران کرونا، موفق به ساخت سه دستگاه ابتکاری، شیلد هوشمند، سنسور خاموش و روشن کننده کلید آسانسور و دستگاه هوشمند ضد عفونی کننده موبایل شد.
محمد مدینه ای ضمن تشریح اختراعات خود به پانا گفت: با توجه به اینکه در شرایط فعلی و وجود بیماری کرونا همه ما از لمس کردن و دست زدن به اشیا خودداری می کنیم و سعی داریم کمترین تماس را با اشیا داشته باشیم از این منظر شیلد خودکار با حرکت دست بالا و پایین می رود و نیاز به لمس آن برای بالا و پایین آوردن نیست. همچنین در اماکن مختلف کلیدهای آسانسور وسایل آلوده ای هستند و سنسور هوشمند خاموش و روشن کننده کلیدهای آسانسور باعث می شود تماس با این اشیا کمتر شود.
شهاب روز بهانی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش منطقه چهار ضمن تبریک این موفقیت و قدردانی از تلاش های مدیر پژوهش سرای آفرینش در شناسایی و هدایت دانش آموزان صاحب ایده گفت: دنیای فردا را تلاش و همت جوانان کشور می سازد و در این میان اختراعات و ابتکارات آن ها جایگاه ویژه ای داشته و نقش بسزایی در ابعاد مختلف کشور از جمله تولید ثروت و توسعه پایدار دارد.
وی گفت: تولید و پژوهش و تربیت نسل خلاق با بینش علمی پژوهشی و اندیشه های قرآن کریم و ائمه اطهار(ع) در اولویت برنامه های معاونت متوسطه است و تلاش دانش آموزان پژوهشگر و با استعداد که هوشمندانه در کنار تحصیل و درس، فکورانه به ابداع و اختراع فکر می کند و ایده را به عمل تبدیل می کنند ستودنی است.
روزبهانی ضمن ابراز خرسندی از موفقیت دانش آموز محمد مدینه ای، که توانست اختراع کم هزینه و پرفایده ای را به عرصه فناوری و اختراعات به عنوان نوجوان صاحب فکر و ایده معرفی کرد و او را مورد توجه و تشویق قرار داد.
سعیدی نیا، مسئول پژوهشسرای آفرینش گفت: تقویت و تعمیق فرهنگ مطالعه، تحقیق و پژوهش های فردی و گروهی در بین دانش آموزان، شناسایی، جذب و هدایت دانش آموزان مستعد و علاقه مند، تلفیق دانش نظری و فعالیت های عملی و کاربردی، پرورش خلاقیت و تقویت بنیه علمی و پژوهشی دانش آموزان از مهم ترین اهداف ما در پژوهش سراهاست.
وی ادامه داد: محمد مدینه ای، دانش آموز خلاق و تلاشگر پایه دهم از دبیرستان احسان و عضو فعال و ثابت پژوهشسرا ی آفرینش است که بسیار خلاقانه و هوشمندانه با توجه به نیاز سنجی با جمله معروف خودش که آن را ملکه ذهنش ساخته « احتیاج، مادر اختراع است» فعالیت می کند. به ویژه در ماه های اخیر با توجه به مجازی شدن فعالیت های پژوهش سرا وی همچنان در این محیط فرآیند تحقیق و پژوهش خود را به صورت شبانه روزی پیگیری می کند و در کنار درس و مدرسه به عنوان یک پژوهشگر موفق توانست ایده های خود را خلاقانه عملیاتی کند.
ارسال دیدگاه