لزوم تلاش برای ایجاد فرصت در راستای گسترش فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در ایام آموزش های مجازی
مشهد(پانا)- سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی در نشست ویدئوکنفرانس گرامیداشت هفته کتاب و کتاب خوانی برلزوم تلاش برای ایجاد فرصت هایی در راستای گسترش فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در ایام آموزش های مجازی تاکید کرد.
سلطانی ضمن تشکر از مجموعه فعالیت های همکاران در حوزه کتاب خوانی به برگزاری بیست و هشتمین دوره هفته کتاب و کتاب خوانی از ۲۴ آبان ماه لغایت ۱ آذرماه سال جاری اشاره کرد و گفت: اهمیت کتاب و کتاب خوانی بر هیچکس پوشیده نیست، اما نکته اصلی باور ما به این مهم و استفاده از آن در مجموعه فعالیت هایمان است.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری، در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی و بیان این نکته که میانگین سرانه روزانه مطالعه هر ایرانی کمتر از یک دقیقه است اظهار کرد: کتاب شاخصی مهم برای رشد و توسعه کشورهاست که می تواند تمرینی برای کسب مهارت های اجتماعی در کودکان و نوجوانان باشد.
سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان این نکته که کتاب می تواند علاقه مندی به یادگیری مستمر را در کودکان ایجاد کند، افزود: با توجه به شرایط موجود که حضور دانش آموزان را کمتر در مدارس داریم و آموزش ها بیشتر به صورت مجازی ارائه می شود، بایستی با ایجاد فرصت هایی در راستای گسترش فرهنگ کتاب و کتاب خوانی گام برداریم.
در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین مهدی جعفری مسئول بسیج دانشآموزی خراسان رضوی با اشاره به اجرای طرح کتاب خوانی به عنوان مکمل درس آمادگی دفاعی در پایه های نهم و دهم متوسطه اظهار کرد: در این فرآیند سالانه برای هریک از پایه های نهم و دهم متوسطه ۴۰ عنوان کتاب معرفی می شود که این امر سبب افزایش اشتیاق دانش آموزان به کتاب و کتاب خوانی شده است.
وی در خصوص اهمیت دسترسی آسان دانش اموزان به کتاب های معرفی شده توسط بسیج دانش آموزی گفت: کتاب های معرفی شده در تمامی کتاب خانه های عمومی موجود است و دانش آموزان می توانند به آنها دسترسی داشته باشند، همچنین دانش آموزان عزیز می توانند با تخفیف ویژه این کتاب ها را از نرم افزار طاقچه خریداری کنند.
ارسال دیدگاه