به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان؛
برگزاری وبینار کشوری با موضوع کارآفرینی و ارتباط با صنعت برای اولین بار
سمنان (پانا) - سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان در دیدار با نماینده ولی فقیه استان سمنان، با اشاره به عنوان سالی که با تصمیم و درایت مقام معظم رهبری به نام جهش تولید مزین شده، بر عملی شدن رهنمودهای معظم له تاکید کرد و به موضوع برگزاری وبینار کشوری به میزبانی این دانشگاه برای اولین بار و با موضوع کارآفرینی و ارتباط با صنعت خبر داد.
رضا نقدی با اشاره به فعالیت ۳۸ رشته کاردانی و ۲۰ رشته کارشناسی در این دانشگاه گفت: از ترم تحصیلی جدید، ۱۰ رشته به رشته های کاردانی و کارشناسی افزوده شده که این رشته ها منطبق بر نیاز صنعت و بازار کار است.
وی با اشاره به اشتغال ۶۰ درصدی دانشجویان این دانشگاه در کشور خاطرنشان کرد: از آنجایی که با توجه به آمار بالای اشتغال فارغ التحصیلان در این دانشگاه شاهد افزایش آمار پذیرش هستیم، بیش از ۶۰ درصد دروس در این دانشگاه به صورت کارگاهی و آزمایشگاهی برگزار می شود.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان به عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در استان با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآفرین و متناسب با فرصتهای جدید شغلی برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار در حوزههای مهارتی و تکنولوژی و همچنین افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری، رسالت و ماموریت خود را دنبال میکند.
نقدی با اشاره به اهمیت تربیت نیروی ماهر و آماده کار در دانشگاه ها، تصریح کرد: خود اشتغالی، کارآفرینی و کمک به بهره وری نیروی کار، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفهای است.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان نیز با اشاره به برگزاری این وبینار، آن را حرکتی جدید دانست و بر انجام بایسته و شایسته این برنامه تاکید کرد.
آیت الله سیدمحمد شاهچراغی، با بیان اینکه مسئولین قدر این مجموعه را بدانند و ضمن کمک به این دانشگاه از آن حمایت کنند، دانشگاه فنی و حرفه ای را دارای امتیازات ممتازی برشمردند و خواستار رفع مشکلات این مجموعه شدند.
وی همچنین دانشگاه فنی و حرفه ای را دانشگاهی پویا و اشتغال آفرین دانست و به اهمیت دانشگاه های فنی و حرفه ای در پیوند صنعت و دانشگاه تأکید کرد و اظهار کرد: یکی از مشکلات مهم دانشگاه های کشور، کمبود ارتباط مستمر ما بین صنعت و دانشگاه است.
آیت الله شاهچراغی، استان سمنان را استانی دانست که دارای امتیازات فراوانی است که از جمله آن می توان به ۳۰۰۰ شهید استان اشاره کرد و با بیان اینکه ملت و کشور، مدیون و بدهکار شهدا و بدهکار خانواده شهدا هستند، افزود: همه جا باید نام و یاد شهید در کشور جلوهگر بوده و فراموش نشود.
شایان ذکر است دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان در حال حاضر با داشتن بیش از ۴ هزار دانشجو و ۴ دانشکده در شهرستانهای سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان، مشغول به فعالیت است.
ارسال دیدگاه